En eftermiddag med tarotkort hos Susanne – del 2

Vejen at gå, tre tarotkort…

Susanne foreslår, at vi nu vælger tre tarotkort fra Den Store Arkana. Disse kort har ry for at kunne spå om fremtiden og vise vejen at gå.

Uh, jeg synes, det er rigtig spændende det her…

– Det simpleste oplæg består af tre tarotkort på en række, siger Susanne. Og nu skal du blande kort igen, sprede dem ud på bordet og højt fremsige ‘hvor står jeg nu’.

Jeg trækker et kort, og spørger samtidig 🙂

Hvor står jeg nu?

Følgende smukke tarotkort åbenbarer sig. Jeg har trukket The Priestess, på dansk ypperstepræstinden. Kortet står for intuitionen.

Susanne fortæller, at ypperstepræstinden hentyder til vores underbevidsthed, vores drømme, ønsker og dybeste følelser. Hun indikerer begyndelsen på noget nyt, og hvis du tør træde ind gennem porten, kan de intuitive kræfter udvikle sig yderligere.

– Ypperstepræstinden, pointerer Susanne, signalerer også, at du skal give de feminine sider mere plads, og huske egne følelser, kreative sider, behov, lyster og hemmeligheder.

Jeg nikker til Susanne, og tænker, hvor har hun dog ret. For nogle gange virker mit liv faktisk mere som om, at det går ud på at tilfredsstille andre… og deres forventninger.

Det er tid til næste kort og Susanne siger, at jeg skal spørge:

Hvor er jeg på vej hen?

Jeg har lagt tarotkortet The Hermit på bordet – også lig med eneboeren.

– Det kort fortæller mig, at det nu er tid til refleksion, meditation og indre fred. Det vil være en rigtig god ide at komme væk fra den travle verdens forstyrrelser.

Ja, tænker jeg i mit stille sind, det er også det, jeg har lyst til.

– Eneboeren symboliserer den indre vismand, forsætter Susanne og tilføjer, – han vil gerne have mere plads. Han vil gerne kunne udtrykke sig og udvikle sig på en sådan måde, at der bliver mere overensstemmelse og harmoni mellem hans grundlæggende væsen og den ydre verden.

Og det kan jeg virkelig forholde til. For jeg har i lang tid undertrykt dele af mig selv både hjemme og på jobbet… (hvor jeg faktisk følte, at jeg spildte min tid).

Jeg skal nu trække det sidste tarotkort før pausen og spørge:

Hvor står jeg ved årsskiftet?

– Wow, et flot kort, siger jeg til Susanne. Sikke nogle farver!

Susanne spørger, hvad jeg tror, tarotkortet handler om og jeg må indrømme, at jeg synes, det er svært at tolke. Og jeg svarer lidt tøvende:

– For mig ser det ud til at handle om noget frugtbart, eller måske ligefrem om lyster, løssluppenhed… Farverne er varme og intense…

Bum, stop…. Jeg stopper her, synes at det er lidt svært… når man som jeg nærmest aldrig har set et tarotkort før.

Susanne kommer mig til hjælp og siger at tarotkortet ‘Lust’ står for styrke. Kortet foreslår dig at følge dit hjerte og gøre det, du har lyst til. For i reglen er det det, vi er bedst til. Og den styrke, det kræver, har du med dig.

Og hun tilføjer, tarotkortet indikerer også, at vi skal bruge vores talenter, for verden vil blive beriget, hvis vi rent faktisk bruger dem….

Hm, tænker jeg, ja det lyder jo meget godt, men hvad nu hvis man slet ikke er overbevist om egne ‘talenter’? 😉

Tarotkortene har talt

Tarotkortene foreslår altså, at jeg trækker stikket ud, mediterer, lytter til min indre stemme, går i enrum……

Følger mit hjerte – og det er præcis, hvad jeg har lyst til…….

Link til Susanne Taylor, klik her.

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.