En eftermiddag med tarotkort hos Susanne – del 1

Hvad kan tarotkort egentlig? 

Det hele startede faktisk med Belinda, en af mine kollegaer. Hun er astrolog i sin fritid og hun var nu gået i gang med at læse tarot hos Susanne Taylor (billedet).

Belinda fortalte mig, at uddannelsen ikke var så dyr, og at det foruden at være både hyggeligt, spændende og lærerigt, var en utroligt fascinerende oplevelse, for tarotkortene ramte altid plet.

Jeg begyndte derfor selv at få blod på tanden, og overvejede om det ku’ være noget for mig?

Tanke førte til handling, og fluks havde jeg fået booket en tid hos Susanne for at finde ud af meget mere om de der tarotkort. Vores seance skulle finde sted fredag eftermiddag fra kl. 14 – 16.

Vejen til tarotmester Susanne

Der på det tidspunkt befinder sig i ‘Hearthouse’ på Strøget, er ualmindelig smuk og kringlet…

Fra Strøget og så igennem en arkade, der udstiller sko fra skobutikken Scarpa. Slet ikke så tosset med en skobutik midt i det hele, haha…

Når du er kommet igennem arkaden, og det kan jo tage sin tid med alle de sko, ja så ender du ud i denne smukke og velplejede gårdhave.

I bunden af gårdhaven, står der minsandten en elevator…

Midt i det hele…. det har jeg dog aldrig set før…

– Wow,… flyver det gennem mit hoved, det starter virkelig godt, det her tarot eventyr ♥

Jeg mosler ind i elevatoren og kan se, at jeg skal af på 3. sal. Undervejs har jeg det flotteste udsyn til byens tage, kirkespir og trætoppe…… og jeg står samtidig og tænker på, hvordan sådan en tarotkvinde mon er…

Har hun nogle særlige karakteristika, som lange sorte negle, vorter ved munden eller?….

Så er jeg i Hearthouse

På 3. sal står Susanne Taylor klar og rækker smilende hånden frem og præsenterer sig. Hun ser helt normal ud. Og jeg ved egentlig ikke, om jeg er mest skuffet eller lettet…

“Sikke dog et lækkert sted”, siger jeg begejstret til Susanne, efter vores præsentation.

Susanne, der selv er barfodet, beder mig smide skoene og viser hen til det sødeste lille kontor med udsigt til den smukke gård.

UdklipSelve stedet her, som kaldes ‘Hearthouse’ – kan jeg hurtigt se og mærke – flyder med gode energier, kurvemøbler, lækkert interiør, harmoni, ro, enkelthed og forhåbentlig en god kop te i pausen? 😉

“Du må meget gerne tage plads i stolen der”, siger Susanne og peger hen på stolen med det hvide hyrdeskind.

Med en charmerende hæs røst indleder hun seancen, og minder mig om lige at åbne for lydoptagelsen på min Iphone.

Hun lægger ud med lidt info om de 78 tarotkort, der består af:

  • Den store Arkana (22 billedkort, der symboliserer de 22 prøvelser et menneske skal igennem for at opnå indsigt og forståelse af sig selv og universets sammenhæng)
  • Hofkortene (16 kort, der henviser til vigtige personer i vores liv og hvad vi ønsker at beherske)
  • Den lille Arkana (40 billedkort inddelt i 4 kategorier – stave, sværd, mønter og bægre – som hver repræsenterer forskellige aspekter af personligheden)

Susanne taler meget, snakker hurtigt og jeg hænger i for at få det hele med. Hun er yderst sprudlende, charmerende og humørrig, så det her bliver ikke kedeligt, når jeg lige at tænke, før næste intro om tarotkortene kommer.

Det er sandelig godt, at jeg får hele seancen optaget på telefon 🙂

Tarotkort er at sammenligne med et personligt horoskop

“Tarotkort kan du bruge ligesom et horoskop, og de kan hjælpe med at fortælle dig, hvilke retninger og muligheder, der er i dit liv lige nu og her og inden for det næste års tid.”

“De er ligesom små røntgenbilleder og kan afsløre skjulte potentialer og evner, hvad du skal gøre for at få en kæreste, et nyt job, skifte bolig eller hvad det nu kan være.”

“Ja, de er nogle værre sladrehanke,” siger Susanne grinende…..

Hun har en helt utrolig speciel røst, Susanne, det har hun altså. Men jeg synes også, den er indtagende hendes stemme, selvom det næsten hele tiden lyder, som om hun skal rømme sig. Jeg går ud fra, at det er fordi, hun taler så meget…. 😉

Nu er det min tur til at tale, og jeg får sat lidt ord på min jobsituation, der mildest talt er kaotisk, fordi jeg ikke har noget job om et par måneder. Susanne foreslår derfor, at jeg vælger et tarotkort fra kategorien ‘Mønterne’, da de er gode til emner, der har med den fysiske og materielle verden at gøre.

Jeg blander ‘Møntkortene’, spreder dem ud på bordet og fremsiger højt (Susanne pointerer, at lige før man trækker tarotkortet, skal man stille sit spørgsmål og trække kortet med venstre hånd, som er følesiden).

Hvordan er mine muligheder for at få en anden indtægt?

otte-mønter

Tarotkort 8 mønter

Jeg trækker tarotkortet ‘8 Mønter’, der har denne betydning:

Tidspunktet nu er godt, hvis du vil hellige dig studier eller arbejde på et specifikt projekt. Det kunne være at udvikle evner eller talenter i en speciel retning eller arbejde mod en drøm og at fuldbyrde dit potentiale i en bestemt retning. Kortet fortæller dig, at det, som stræber mod udfoldelse i dig, er rigtigt og nok skal bringe dig rigdom og glæde.

Alt kommer til dig og udfolder sig på rette tid og sted. Kortet fortæller også, at du vil finde opfyldelse og tilfredsstillelse ved at hellige dig arbejdet og ved at fordybe dig i arbejdet så meget som muligt. Hvis du ikke allerede ser arbejde som en leg, er det tid til at lære det og praktisere det.

Susanne tolker endvidere tarotkortet således, at der er noget nyt på vej.

Noget, der spirer frem, vokser langsomt, og skal have tid til at gro og manifestere sig.

Jeg tænker selv, at det er min te-blog, der her så smukt symboliseres ♥ og jeg bliver kisteglad over at have trukket det kort, for det er min drøm at kunne leve af min blog…

Gud hvor jeg dog håber på, at tarotkortene taler sandt!

Del 2 på vej.

tarotkort

Tarotmester Susanne Tayor løfter sløret for den kommende brud

NB. Susanne Taylor, der bærer titlerne ‘tarotmester’ og astrolog, er tillige eventmager, rejsearrangør og foredragsholder.

Det hele naturligvis kombineret med tarotkortenes og astrologiens fantastiske univers.

For link til Susanne Taylor, klik her.

 

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.