Pludselig var jeg omgivet af en ufattelig skønhed, del 24

Mogens kammer helt over

Mogens begynder at skælde ud, og tude samtidig. Han er virkelig ophidset over at Geos første besøg hos os, fik sådan en brat afslutning.

“Du er jo pisse jaloux, du forstår ikke en skid, du har ødelagt det hele, vores fest. Du er heller ikke den eneste ene”, lyder det fra Mogens, mens han græder og græder.

Jeg aner ikke, hvad jeg skal sige. Jeg blev bare så vanvittigt irriteret over Geo og Mogens, der nærmest sad og savlede over barmfagre kvinder i min tilstedeværelse..

Mogens er meget alvorlig, og får det til at lyde som om jeg nærmest skal skride ud af hans liv lige nu og her. Jeg er nødt til at spørge ham, om han mener det seriøst.

“Vil du have at jeg skal flytte? Skal vi holde pause? Kan vi stadig være venner?”

Han svarer ikke og græder stadig helt utrøsteligt… Jeg sidder bare og stirrer på ham, og aner ikke hvad jeg skal gøre eller sige…

Pludselig rejser han sig og vader direkte ind i seng. Efter et par minutter er han faldet i søvn, kan jeg høre.

Jeg sidder tilbage i stuen rimeligt rystet. Ret ked af den udvikling lige pludselig, hvor det hele ellers bare gik så godt.

Jeg ryger et par smøger, og føler mig helt apatisk..

Efter en times tid, lægger jeg mig ind ved siden af ham, han ligger selvfølgelig demonstrativt med ryggen til. Heldigvis sparker han mig ikke ud af sengen..

Næste morgen

Mogens er a-menneske, og jeg ved at han allerede har været oppe et par timer. Jeg ligger og gennemgår nattens begivenheder, og er næsten bange for at stå op. For hvordan er Mogens’ humør? Er han kølet ned? Hvad tænker han? Hvad skal der ske?

Jeg lister ud på toilettet og tisser, og smutter i seng igen. Ikke for at sove videre, men fordi jeg ikke aner om jeg skal konfrontere ham med noget, eller om jeg bare skal lade som ingenting.. Sådan går der ½ time.

Nu kan jeg høre han rejser sig fra sofaen, og bum han kommer sgu ind og lægger sig ved siden af mig, tydeligt brødebetynget.

Han lægger sig helt tæt op af mig, og siger ikke et ord. Han ser ret ked ud af det og tårerne løber også ned over mine kinder nu.

Ingen af os nævner et ord om gårsdagens begivenheder. Sådan ligger vi stille et stykke tid, før vi begynder at kysse.

Kyssene fører selvfølgelig til intens sex og bagefter falder vi i søvn.

Vi har aldrig snakket om ‘begivenheden’ siden…

Del 1 -23 her!

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.