Slap af med tre tøsefilm og en kande julete!

Når jeg virkelig trænger til at slappe af

Håber jeg altid på at finde en tøsefilm, der matcher nogle af de nedennævnte. Lige for tiden er jeg begravet i eksamenslæsning og numeroskoplægning. Trænger derfor til at koble helt af og tænke på alt muligt andet.

Alle nedennævnte film er derudover super til en alene aften uden testosteron.. 😃

A bigger splash

Filmen indeholder alle de ingredienser, der gør en tøsefilm fed i mine øjne; et kærlighedsforhold, et firkantsdrama, begær, sex og jalousi pakket ind i lækre omgivelser og lækre mennesker.

Kort fortalt handler den om en verdensberømt rockstjerne, der oven på en kritisk halsoperation restituerer sig på en italiensk ferieø sammen med sin kæreste, der er dokumentarfilm instruktør. De får uventet besøg og freden er med andre ord helt forbi.

Den starter lidt langtrukkent, men giv endelig ikke op… Belønningen starter efter ca. 15 min, og indtil da kan du nyde den lidt tilknappede og sexede Matthias Schoenaerts.

Mændene kan nyde androgyne Tilda Swinton – hot or not? 😉

Filmen kan du se på youtube!

Transsiberian

Den fedeste thriller… sindsygt underholdende, uforudsigelig og saftig, fyldt med smukke naturscener og karismatiske skuespillere.

Amerikanske Roy og Jessie rejser fra Peking til Moskva med den legendariske Transsibiriske Jernbane. De bliver gode venner med et andet par ombord på toget, som viser sig ikke at være dem, de udgiver sig for. Ufrivilligt havner Roy og Jessie i et net af narkotikasmugling, mord og bedrag, da de kommer i KGB-agenters søgelys.

En film, du har lyst til at se mere end én gang, også på grund af de mange fantastiske soundtracks.

Forvent også at få lyst til at tage turen på den Transsibiriske Jernbane.

Du kan se filmen på filmstriben!

Matchpoint

En af Woody Allen’s bedste film i mine grønne øjne!

Hovedpersonen Chris er en tidligere tennis-pro, der bliver træner i en tennisklub for det engelske aristokrati. Her falder Chloe for ham og de bliver gift. Chris bliver ansat som chef i en af svigerfars virksomheder, og et lukusliv med dyre middage og weekendture på landet bliver hverdag. Han har alt, hvad hjertet begærer. Undtagen Nola, svogerens uimodståelige kæreste…

Match Point skildrer det dilemma, alle mennesker til tider befinder sig i. Skal du følge dit begær, eller stille dig tilfreds med dit trygge parforhold?

Se filmen gratis på filmstriben!

Husk at lave en ordentlig kande te og tænde stearinlysene ❤️

Jeg drikker for tiden julehyggete fra Yogi Tea og julete fra Simplytea – uhm.. 🙂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.