Inspiration til din søndag

Inspirationskilde til din søndag

Udvid din horisont og dit musikrepertoire. Måske finder du noget ‘ny’ yndlingsmusik, du kan høre 100 gange om dagen, som jeg har for vane med, hvis jeg har fundet et nyt favorit nummer 🙂

Siden sidst har min søster udfordret mig på at skrive en novelle.

Denne gange en sex novelle, gisp….

Det er Alt for Damerne, der har sat konkurrencen i spil, og der står 4.000,- kr. på højkant. Novellen skal være på minimum 15 og maksimum 20 sider i skrift 12 i Word. Det synes jeg egentlig er rimeligt meget.

Og med en deadline der hedder 1. september 2021, så får jeg travlt….

Min søster tager selv udfordringen op, og vi glæder os sindssygt meget til at læse hinandens novelle ❤️

Og her kommer så noget rigtig godt elskovsmusik!

Lyt fx til Moby

Moby er en amerikansk sanger og elektronisk musiker samtidig med at Moby også er navnet på hans livegruppe.

Jeg lærte Moby at kende via min Mogens, som selv blev introduceret til Moby via en amerikansk kvinde. Fandt med det samme Mobys musik interessant og lækker, hvis man kan bruge det ord.

At Moby så også er veganer og stærk fortaler for dyrenes rettigheder, er et ekstra plus. Jeg har stadig en koncert med ham til gode.

Moby kendes bedst for singlerne “Go”, “Porcelain”, “We Are All Made of Stars” m.fl.

Lyt til ham her, hvor du får et chillout mix!

Er du til tarot og astrologi, så skal du høre Vikis tarot på youtube

Det er faktisk Vikis skyld, at jeg blev ansat på fuldtid igen. Ja. Viki og hendes tarotlæsning. Jeg ved godt, at det lyder fuldstændig åndsvagt, men det er et faktum. Har du fulgt med på bloggen, så ved du at jeg ikke ligefrem elsker mandag – fredags modellen.

Jeg havde lige fundet Vikis tarot i slutningen af marts måned, og et af hendes budskaber til alle vægte var:

”Du vil få et tilbud i april måned, som du skal sige ja til. Du vil føle dig savet midt over, men det er vigtigt at du tager imod dette tilbud.”

Og cirka en uge efter så skrev min gamle kollega Belinda til mig:

“Hej. Har du haft en god påske? Jeg har fået job. Vikariat. Jeg skal sagsbehandle hjælpepakker. De skulle bruge 50. Tænkte om det måske var noget for dig også. Det er for Erhvervsstyrelsen, så er vi ikke så langt væk fra tosseanstalten 😂😂”

Jeg vidste med det samme, at her var tilbuddet. Tilbuddet om job. Og jeg vidste at jeg skulle takke ja, selvom jeg følte mig kørt over af en lastbil…

Næste dag ringede jeg til vikarbureauet, og blev ansat på stedet efter en kort telefonsamtale på 10 minutter.

Derfor anbefaler jeg dig at lytte til Vikis tarot, for måske er det også brugbart for dig.

Vikis tarot finder du her!

Spis Bed Elsk

En rigtig feel-good film, der handler om en kvindes søgen efter det sanselige, det sensuelle, det fede, det vilde, ja alt der ikke giver associationer til hverdagens evige gentagelser. Og her befinder jeg mig – igen sgu – help help…. 😱

Filmen med Julia Roberts i hovedrollen udspiller sig i Italien, Indien og Indonesien (Bali).

Filmens tema er udlængsel, en søgen efter livets mening, en søgen efter sig selv og følelsen af at have alt det, man troede, at man ville have – kun for at finde ud af, at det slet ikke var det, man havde brug for… og at livet må handle om mere end ægteskab, hus og karriere…

Filmen er baseret på en selvbiografisk bog af Elizabeth Gilbert, og selvom filmen er lidt laaaaaaaaaang i spyttet, er du underholdt på bedste vis, hvis du tænder på romantik, spiritualitet, eksistentielle problemer, yoga, meditation og selve livets essens.

Se den her!

PS. Hvem kan finansiere mig? 😉
(Jeg vil også til tre lande og genfinde mig selv – jeg ville vælge Japan, Peru og Kenya, men er naturligvis åben over for andre forslag) 😂

How long is now?

Allerede som helt ung, kan jeg huske at det gav mig en form for mareridt at tænke på at jeg i de næste mange år skulle møde op på et job mandag – fredag, og jeg luftede så mit mareridt overfor en medstuderende, der ligegyldigt slyngede ud:

”Sådan har vi det da alle sammen”. Det svar gav mig overhovedet ingen trøst, og mit mismod blev nærmest endnu større.

Efter jeg er blevet ’voksen’, har jeg dog konstateret at rigtig mange lader til at være tilfredse og glade for modellen (hamsterhjulet), og statistikken siger da også, at folk der vinder mange penge IKKE stopper med at arbejde. Kun omkring 25% dropper den faste lønindtægt og det strukturerede liv.

Og det er jo fedt for dem! Selv har jeg flere gange i spøg sagt til alle, der gad lytte at:

”I mit næste liv vil jeg være arbejdshest og a-menneske,” tsk tsk… 🙂

Det bringer mig hen til det at kunne leve i nuet, for det er jo netop det, jeg ikke har gjort og ikke gør, når jeg tænker frem i tid på den måde.

Derfor husk at det er en gave at kunne være i nuet, og det er helt sikkert derfor, at på engelsk betyder PRESENT både GAVE og NUTID.

Og med dette – må du være i NUET 🙂

Rigtig god weekend til alle, der kommer forbi her ❤️

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.