Numerologi: 22/4, en energi der medfører naivitet, dårlig dømmekraft og at du lever i en lyserød drømmeverden

22/4 er heldigvis ikke så udbredt

Men jeg vil alligevel skønne, at omkring 15 – 20 % af befolkningen har denne energi med sig.

Du har derudover 22/4 energien med dig, hvis du er født den 22. i en hvilken som helst måned.

Denne energi kan via din unikke sammensætning af navn og fødselsdato også sagtens forekomme i dit numeroskop, og jeg ser den jævnligt.

22/4 indikerer derudover, at du har en tendens til at tage imod dårlige råd, ligesom din dømmekraft heller ikke er for god.

Generelt har man med denne energi, også tillid til de forkerte mennesker. Læg dertil naivitet, en forvrænget opfattelse af virkeligheden og at du overhører din intuition.

Vanvittigt uheld, skuffelser og tårer hører også med ind under denne energi.

Talværdien 22/4 er symboliseret ved en mand, der bærer en sæk på ryggen, fyldt med ’fejl’, fordi han har truffet de forkerte beslutninger.

22/4 er et meget uheldigt tal, der ikke bør være i dit numeroskop.

Læs hvad et numeroskop er her!

Havde selv denne energi som livstema

For mig bevirkede 22/4 som livstema (det dit liv har fokus imod) især, at jeg levede i en slags fantasiverden, hvor jeg havde det perfekte udseende, det perfekte liv og en hulens masse penge.

Det perfekte udseende arbejdede jeg på at skaffe, blandt andet ved at få foretaget diverse skønhedsoperationer, hvoraf jeg har fortrudt især den ene operation et hav af gange. Min intuition advarede mig kraftigt ved at sætte en slags mur op i mit hoved, hver gang jeg tænkte på den påtænkte operation. Min intuition bekymrede mig gevaldigt, men jeg tænkte at den pågældende kirurg var velrenommeret, og at der ikke kunne gå noget galt. Der gik som sådan heller ikke noget alvorligt galt, men der var bestemt nogle uhensigtsmæssige bivirkninger.

En anden ting var, at jeg bildte mig selv ind, at jeg nok skulle kunne få overvældende succes ved at have en blog. For jeg havde jo læst om nogle, der kunne leve af at have en blog, og hvorfor skulle jeg så ikke kunne?

Og at det bare ville være et spørgsmål om tid, før pengene væltede ind….

En af mine veninder med samme livstema, har fortalt mig at hun har været meget naiv og blåøjet overfor fx virkningen af alternative behandlinger. Dermed ikke være sagt, at jeg ikke tror på alternative behandlinger, blot at man ikke skal være for godtroende.

Potentialet i 22/4

22/4 en nuance af 4-tallet, Uranus’ tal, som står for innovation, nysgerrighed, nytænkning, originalitet og at skabe forandring. Det er et genital, som mange af de største videnskabsmænd og genier har i deres numeroskop, for er man repræsenteret af 4 tallet, tænker man innovativt og ser altid nye muligheder.

Med 22/4 er man derfor kreativ, god til at tænke ud af boksen og finde på nye måder at gøre tingene på.

Det ligger bestemt også i 22/4, at man gerne vil opfattes som en person, der er unik, anderledes og spændende.

Selv er man med denne værdi et godt menneske, der vil og ønsker det bedste for andre, men det kan altså blive groft udnyttet.

Øvrige karakteristika ved 22/4

Nedenstående karaktertræk vil du kunne genkende, hvis du har 22/4 med dig!

 • have tillid til de forkerte mennesker
 • naiv
 • give for mange chancer
 • blive udnyttet
 • overskride sine grænser
 • føle sig snydt her i livet
 • tiltrække kriminelle
 • forvrænget opfattelse af virkeligheden
 • leve i en lyserød drømmeverden
 • vanvittigt uheldig
 • skuffelser
 • tårer
 • overhøre sin intuition
 • tage imod dårlige råd
 • dårlig dømmekraft

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver, at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Tjek selv om du har 22/4 med dig her.

Læs mere om numerologi her!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.