Jeg får mere og mere lyst til at gå Caminoen

Vagabond Tours præsenterer Caminoen

Tranquebar-caminoDerfor tog jeg til Tranquebar tirsdag den 14. marts 2017, hvor Vagabond Tours skulle præsentere de mange muligheder, der er for at gå hele Caminoen, eller dele af Caminoen.

Du kan enten vælge den individuelle tur på egen hånd eller en fællestur sammen med en gruppe.

Jeg regner selv med at jeg nok kommer til at vandre alene, for jeg tror ikke, herren gider gå hver dag?? – selvom jeg dog anede en åbning på det felt her den anden dag…

Foredragsholderen fra Vagabond Tours sagde i øvrigt, at hvis du nu er single og gerne vil med på en gruppetur, så er der ingen grund til at frygte, at der kun er par tilmeldt.

For der plejer at være en god blanding af begge dele, både par og enlige.

På Tranquebar

Som er en kombineret rejseboghandel og café, er der proppet med mennesker og god stemning, så jeg skal sådan set bare finde mig en god plads, hvor jeg osse kan have min te, så jeg ikke skal bakse med den i skødet.

tranquebar-teJeg fandt en god plads her ved bogreolen med udsigt til både bøger og farvestrålende tørklæder, som hang og daskede i det ene vindue. Charmerende!

I det andet vindue hang rygsække i alskens farver og størrelser og i det tredie disse utroligt smukke perlekæder eller hvad det nu er. En form for rumdelere måske eller bare pynt?

tranquebar-vindueEr du i øvrigt typen, der udover at elske litteratur, bøger og rejseguides, også falder i svime over gamle postkort eller hvad med noget håndgjort farvet papir? Så ville jeg mene at Tranquebar i Borgergade 14, København er lige noget for dig.

Et helt oplagt sted osse bare som et cafested sammen med din rejse-elskende veninde ♥ eller kæreste.

tranquebar-te-udvalgTranquebar har derudover et ufatteligt stort udvalg af te, og lækre kager. Plus kaffe…

Som tedrikker er det et must, at du besøger Tranquebar, om ikke andet så bare for at se de sindsygt flotte tedåser (klik på billedet og forstør, så du rigtig kan nyde synet af dåserne)

Den grønne te jeg fik, var med ingefær og lime – anbefales til ingefær fans ♥

Vagabond Tours tilbyder:

  • Individuelle ture på egen hånd
  • Fællesture med turleder og vandring
  • Fællesture med turleder, bustransport og vandring

Altså der er jo nogle, der mener at Caminoen skal gås som de pilgrimsrejsende altid har gjort det, det vil sige på den primitive måde med overnatning på herberg. Det er virkelig ikke mig….

Og det er den helt store forskel, der er når du rejser med Vagabond Tours. De har nemlig booket de aller hyggeligste hoteller til dig på forhånd, så du ikke behøver at stresse og stå sindsygt tidligt op for at nå herbergene, som hurtigt bliver fyldt.

Problemet med at nå at komme frem i tide og få en soveplads på herbergene er også, at det giver trængsel i de tidlige timer og på den måde kan være en stress-faktor.

Det var ikke lige det, du kom for at opleve… og du slipper for dette, se billede 🙂

Så hvis du ligesom jeg, både hader at stå tidligt op og hader trængsel, så er Vagabond Tours et virkelig godt valg. Det er selvfølgelig også lidt dyrere…

Læs meget mere om turene ved at klikke lige her.

Til slut et par gode råd

Vil du ud at vandre længere ture, så er her et par gode råd fra Vagabond Tours.

  • Vælg vandrestøvler fremfor vandresko (hvis du nu skulle vrikke om)
  • Klæd dig på i lag
  • Undgå bomuld (det bliver drivvådt, når du sveder)
  • Brug sportstøj, der er svedtransporterende

Læs også et meget længere indlæg om Caminoen, klik her.

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.