Juni måneds energier og aktiviteter

Juni byder på nye friske energier

Numerologisk set står juni på et 6 tal, og derfor Venus, da 6 tallet ’tilhører’ planeten Venus.

Derfor er det særligt 6 tallets energier, der vil være i spil i juni måned, og dermed Venus’ kvaliteter, som har fokus på kærlighed, familie, fællesskaber, sammenhold, frugtbarhed og høst.

Derudover står energierne i juni for genfødsel, ny start, forandring og healing. Energien lægger derfor også op til at se på, om noget skal forandres, så du kan med fordel lave en slags ‘midtvejsstatus’ over dit år indtil nu.

Er der en vane, du gerne vil ændre? Er der noget i dit liv, du gerne vil lave om på? Eller fx et rum i din bolig der trænger til ny maling, oprydning eller lignende? 

Så er tidspunktet lige nu meget velegnet 🙂

Juni står også i nydelsens tegn, og dermed kan tendenser/trang til at dulme sig meget let komme på banen.

Selv har jeg pt. en svært modståelig trang til at ryge (er dog kun selskabsryger) og skovle søde sager/snacks ind.

Min juni står på følgende:

 • Musikcafe og dans i sommerbyen Ejby med bands, der er tilknyttet sommerbyen enten på den ene eller den anden måde. Har været der et par gange og der er altid en utrolig hyggelig og afslappet stemning, sidst med Gaskapellet som et af de tre bands (der er altid flere bands på en aften). Derudover er atmosfæren vidunderlig usnobbet og alle danser præcis, som de nu har lyst til.
 • Meteora

  Ferie til Parga, Grækenland. En veninde var der sidste år og da jeg så hendes billeder, vidste jeg, at det skulle blive vores næste rejse. Især på grund af ‘helligdommen’ og vidunderet Meteora (erklæret for verdensarv af UNESCO i 1988). Det, der gør stedet så indtagende og dragende er, at Meteora er beliggende højt oppe og ser ud til at svæve i luften. Derudover er området så ‘scenarisk’ at et af klostrene på Meteora er blevet brugt til optagelse af scener i James Bond filmen ‘For Your Eyes Only’. Også Game of Thrones har optaget scener derfra.

 • Besøg i Cisternerne med tilhørende Gong-bad. Arrangementet er desværre udsolgt, skulle du få lyst til at prøve. Men du kan få en tilsvarende og måske bedre klang-oplevelse hos dygtige Anne Viese her (læs også mit kommende blogindlæg om vores klangaften her): https://www.facebook.com/events/1685355045255758
 • Selvpluk af jordbær i Smørum på Jordbærgården. Et familie event der giver god motion og masser af frisk luft. Åbner for selvpluk cirka slut juni måned.
  https://www.jordbaergaarden.dk/aabningstider
 • Læse Leonora Christina Skovs selvbiografi ‘Hvis vi ikke taler om det’. En selvbiografisk fortælling om at gå efter sine drømme på trods af nederlag og stor modstand og om slutteligt at finde vejen alligevel. Jeg så forøvrigt Leonora ved Vesterport st., stående et par metre væk fra fodgængerfeltet (tydeligvis bange for at blive tiltalt og genkendt). Jeg lod derfor som ingenting, mens jeg tænkte på, hvor uendeligt belastende det må være at være kendt. Leonora er så let genkendelig derudover – lige så bleg i virkeligheden som på billeder 😉

 • Spille mere skak. Vi er det perfekte skakpar – jævnbyrdigheden er stor og vi vinder mere eller mindre på skift. Spillet varer altid 2 -3 timer, og det er fedt. Jeg nyder vores skakkampe. Skak er et helt fantastisk spil med uendeligt mange muligheder, ligesom Universet.
 • Bruge et par minutter hver dag på det gratis hjernetræningsspil, som ligger på de fleste nyere Iphones, kaldet ‘Lumosity’. Din hjerne bliver udfordret på mange måder via hastighed, mønstergenkendelse, logik, overblik og hukommelse. Ganske gratis. Og så er det tilmed sjovt 👌

Rigtig god pinse til alle, der kommer forbi her 🙏💪❤️

Til sidst lige et par stemningsbilleder fra Parga:

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.