How long is now?

Allerede som helt ung, kan jeg huske at det gav mig en form for mareridt at tænke på at jeg i de næste mange år skulle møde mandag – fredag kl. 9 – 17, og jeg luftede så en dag mit mareridt overfor en medstuderende, der fuldstændig ligegyldigt slyngede ud:

”Sådan har vi det da alle sammen.”

Det svar gav mig overhovedet ingen trøst, og mit mismod blev i hvert fald ikke mindre…

Med ovenstående tekst må jeg konstatere, at jeg ikke er på ‘rette vej’… da jeg ikke finder det særligt sjovt at gå på arbejde. Mere en nødvendighed…

Efter jeg er blevet ’voksen’, har jeg konstateret at rigtig mange lader til at være tilfredse og glade for modellen (hamsterhjulet), og statistikken siger, at folk der vinder mange penge IKKE stopper med at arbejde. Kun omkring 25% dropper den faste lønindtægt og det strukturerede liv.

Hvor fedt for dem!

Selv har jeg flere gange sagt i spøg:

”I mit næste liv vil jeg være arbejdshest og a-menneske…” 😊

Selv lever jeg åbenbart ikke i nuet, når jeg tænker frem i tid på den måde, jeg nu gør.

Hvem kan mon lade være med det????

Men at det er en gave at kunne være i nuet, kan man konstatere via det engelske ord PRESENT, som betyder:

Både GAVE og NUTID,

God søndag og husk det er først mandag i morgen ❤️

 

1 Comment

  1. ChatGPT den 27. juni, 2023 kl. 00:57

    “Now” is an instantaneous moment that has no duration. It refers to the present moment, which constantly changes as time progresses. Therefore, it is not possible to measure or quantify the length of “now.”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.