Maj måned energier og ideer

Maj – den sociale måned

Numerologisk set står maj på et 5 tal, og derfor Merkur, da 5 tallet relaterer til Merkur.

Det er derfor særligt 5 tals energien, der vil være i spil i maj måned.

5 tallet handler om kommunikation, bevægelse, energi, netværk, spontanitet og handlekraft.

Energien i maj måned handler derfor meget om at være i vigør, at være i aktivitet og at opleve noget.

Derudover er vi også ude af Merkur retrograd, hvilket betyder at vi ikke oplever den samme grad af hele tiden at vende tilbage til fortidige hændelser, at opleve knas og misforståelser i kommunikation og logistik med mere.

Hvis du har oplevet at april var tung – det har jeg – eller du følte at du ikke kom nogle vegne (især også på grund af Merkur retrograd), så kan du opleve her i maj måned, at nu rykker det! Det skyldes også at vi numerologisk set har verdenserobrer energi nu.

Verdenserobrer er et numerologisk udtryk, som betyder at nu kan det umulige ske…

Så go for it 😀

Min maj byder på:

 • Besøg på Urten og spise vegansk. Det er blevet en fast tradition at vi smager månedens nye menu. Min samlever som ikke er veganer, elsker også maden. Derudover er Urten et skide hyggeligt sted med dæmpet lys ✨
 • MACA museum, et spritnyt museum har set nattens mørke i København, og det åbner her i maj måned. MACA Museum beskriver sig selv som et museum for moderne kunst, der viser mange af de største kunstnere fra det 20. og 21. århundrede – herunder Warhol, Banksy og Kusama.
 • Museum of Illusions, endnu et nyt museum i København, af den sjove slags – I love it 💛 På Museum of Illusions kan du opleve en fantastisk samling af perspektivskiftende rum, fængslende installationer og tryllebindende billeder. Intet er, som det ser ud!
 • Begivenhed af MADENITALY, der laver vanvittigt lækre veganske pizzaer. MadeinItaly holder en slags pop-up event søndag den 5. maj 2024 med musik fra kl. 12 – 19, hvor de serverer deres meget velsmagende pizzaer. Madeinitaly havde en restaurant for et par år siden, og de lavede bare de mest lækre pizzaer, jeg nogensinde har fået.
  COME BACK! Et engangsknald er ikke nok…. Begivenheden foregår på H15, Halmtorvet 15, 1700 København.
 • Udstilingen på DAC – Aware

  Dansk Arkitektur Center med en udstilling, der udfordrer og vækker dine sanser. Udstillingen hedder Aware, og viser rum og bygninger på en sjov og anderledes måde. Man kan også få en en rundvisning og præsentation af DAC’s øvrige aktuelle udstillinger og få sat nogle ord på arkitekturen.
  Der er sørme også en alternativ transportform i form af en DAC slide – hvorfor tage trappen eller elevatoren, når der forefindes en 40 meter lang rutschebane, som sender dig hurtigt ned? Rutschbanen er så lang, at den svarer til hele 4 etager. Lige noget for ethvert legebarn…. og endelig er der også muligheden for en VR-oplevelse (en ud-af-bygningen-oplevelse i Virtual Reality, som får pulsen op og sanserne i sving).

 • Slå ovenboen ihjel… han er sanger (og lever af det, siger han). Det der generer os, er at han skråler løs fra kl. 9 om morgenen og nogle gange helt frem til kl. 15 om eftermiddagen. I går sad jeg og fik lidt sol nede i vores fælles gård, og studsede temmelig meget, da jeg pludselig kunne høre en velkendt stemme. Jeg tænkte: ‘Nej, det er sgu da løgn, at jeg kan høre ham brøle løs fra 3. sal, selv mens han har lukkede vinduer…..’
  Nu er vi begyndt at banke på rørene med en kæp, når vi føler os generet, og det ser ud til at han så forlader lejligheden for at synge et andet sted, hvilket vi er meget taknemmelige over. Vi har prøvet både at tale med ham, at skrive til ham og klage over ham til formanden af andelsforeningen, og det hjælper kun kortvarigt, før han er tilbage i det ‘normale’ og for os generende lydniveau.
 • Fra min første sanketur i 2020 sammen med min søsser – og midt under en coronakrise i fuldt flor. Hvilket gjorde det ekstra skønt at komme ud og opleve noget 🙂

  Jeg og en veninde skal med Camilla på sanketur. Det koster 500,- kr. pr. ps. men er alle pengene værd. Det kan jeg selvfølgelig kun udtale mig om, fordi jeg i 2020 var på min første sanketur med Camilla. Nu har jeg efterhånden også været på et par stykker af slagsen, og ingen af de andre sanketure slår Camillas bud på en sanketur. For det første fordi de planter, der indsamles rent faktisk smager godt, og for det andet fordi Camilla laver nogle skønne retter ud af de indsamlede urter, blade og blomster til sidst. Et fedt koncept, synes jeg! Det sker lørdag den 4. maj, og der er måske stadig pladser. Find sanketuren her!

 • Klangaften på Frederiksberg den 20. maj 2024 til 199,- kr., find billetter her!
  Til lyden af krystal syngeskåle og klangskåle sænkes du blidt ned i den skønneste (mentale) ro, der bader dig i drømmende toner, som sænker niveauet i et overaktivt sind. Bagefter et glas vin med Søs 😉
 • Er du interesseret i astrologi og de 7 stråler, måneknuderne med meget mere, så kan du tilmelde dig gratis webinarer hos Stjernerne. Der kommer et webinar i morgen onsdag den 1. maj 2024 kl. 17, der netop handler om måneknuderne.

Dejlig maj måned til alle, der kommer forbi her ❤️❤️❤️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.