Mens jeg drikker den 999. kop te, sidder jeg og undrer mig over,

striped-core-354528_1280hvordan jeg kunne tage så meget fejl. Jeg troede, at jeg skulle være stylist. Det viste sig at være noget af en illusion, og den bristede ret hurtigt. Men det fandt jeg kun ud af, fordi jeg kastede mig ud i det.

Jeg havde tilmeldt mig et nyhedsbrev fra en kendt stylist, fordi jeg som alle andre kvinder godt kan lide tøj og sko.

Og jeg blev bombarderet med nyhedsbreve. Og masser af gode argumenter for, at jeg skulle tilmelde mig stylist kurset. Så jeg sprang ud i det. Og da kurset så startede, og jeg var i gang, kunne jeg ikke forstå, hvorfor jeg ikke bare følte mig overmåde godt tilpas.

Det startede allerede, da jeg ankom til stedet. Jeg følte mig malplaceret. Og der var ingen præsentationsrunde eller noget. Det hele virkede koldt og fjernt. Og da kurset sluttede, (det var to hverdage hver måned), følte jeg mig tom og i dårligt humør.

Jeg kan huske, at jeg før min beslutning var meget i tvivl. Men jeg tænkte lidt, at det var nu eller aldrig med at få den drøm afprøvet. Jeg havde tiden, jeg havde pengene…… jeg havde modet.

Siden hen har jeg tænkt, at hvis man er så meget i tvivl, er det selvfølgelig nok bedst at lade være. Men det kan være virkelig svært at ‘se’, når man står i det….

Og så kostede denne stylist uddannelse tillige 25.000,- kr. så det er jo også mange penge. En uddannelse kan være fantastisk spændende, men er det også spændende at arbejde med det? To helt forskellige ting….!

Men i hvert fald skal jeg ikke rende rundt med tvivlen mere, så det er fint nok. Tror jeg blev nødt til at tage springet, selvom det kostede mig 10.000,- kr. at finde ud af det.

Så har du en drøm, men er ikke sikker? Måske skal du netop kaste dig ud i det? Så får du i hvert fald vished. Jeg har brugt tonsvis af energi på at spekulere mig til døde over, om jeg skulle gøre det eller ej…. Og det var et issue i mit liv i lang tid.

Jeg har siden hen fundet denne metode, der kan være en god rettesnor. Alle kan med det samme sige, om de føler sig let eller tung om hjertet, når de tænker på noget bestemt.

Så føler jeg mig tung om hjertet, og jeg ved jeg kan ændre det/den/noget….. ja, så er der jo en slags svar!

Det virker for mig….

Og nu til te

tea-1404080_1280Den te jeg drikker lige nu, er en grøn te med jasmin fra Natur Poteket, København. Grøn te silvery pearl med jasmin, står der på pakken. Uhm, den smager godt, den er mild og meget aromatisk.

Jeg er jo ikke så vild med grøn te i sig selv, men denne her, der er blandet op med jasmin, smager bare super godt.

Det er faktisk rimelig svært for mig ikke at købe te med hjem hver dag.

Men skabet er proppet 😀

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.