Tre gode teer, du måske burde smage

Mine tre sorte favorit teer pt.

For tiden har jeg tre sorte favorit teer, jeg veksler mellem.

Disse tre er på hitlisten lige nu:

  • sort te med vanilje fra Tante T (jeg elsker vanilje i alle afskygninger)
  • sort te ‘Nilgiri’ fra Tante T (kraftig sort te med dybde og lidt sødme)
  • sort aroma te ‘Efterårs The’ fra Perch’s (kvæde & chai-smag, uhm…)

De første to er økologiske, hvilket glæder mit store øko hjerte ♥

Her i den kolde tid drikker jeg mest sort te, da den grønne te ikke trækker nær så kraftigt i mig.

Det hænger rigtig godt sammen med anvendelsen af grøn te i traditionel kinesisk medicin, for her anser man både grøn og hvid te for at have en kølende effekt på kroppen. Grøn te skal angiveligt nedsætte kropstemperaturen, forebygge hedeslag, slukke tørst og fremme produktionen af kropsvæsker (hvilket betyder at kroppen gennem svedregulering afkøler sig selv).

Jeg kan ikke finde forsøg, der dokumenterer dette, men på mig passer det fint med, hvad jeg har lyst til her i kulden.

Julekalender fra A.C. Perch’s Thehandel 

Julekalender PerchsI år har jeg igen købt en julekalender fra A.C. Perch’s Thehandel, for jeg synes, at det er skønt at prøve et udvalg af deres dejlige teer.

Jeg kan se, at der også i år er et ordsprog til hver dag, hvilket jeg synes, er SÅ hyggeligt. Nu håber jeg så bare, at det ikke er de samme ordsprog som sidste år.

Grunden til at jeg elsker ordsprog, er at jeg synes, at der er stor visdom at hente i disse. Og jeg havde den største fornøjelse sidste år, fordi jeg både kunne skrive om dagens te, men altså også et ordsprog enten fra A.C. Perch’s julekalender eller et selvvalgt.

Julekalender fra Tante T

Te julekalender

Da Tante T udelukkende har økologisk te i deres julekalender, er det selvklart, at jeg må have den også. Der er tillige nogle helt nye varianter i Tantens julekalender, som ikke er i handel endnu. Spændende 🙂

Tante T har fået kritik for deres julekalender i år på grund af designet, men jeg synes nu, at den er noget så hyggelig at se på. Da Tantens julekalender måler ca. 43 x 50 cm. er der faktisk netop plads til, at den kan hænge på min væg til venstre for mig, lige ved siden af, hvor jeg sidder og skriver. Det ville jeg bestemt ikke have noget imod.

Ny blog ser snart dagens lys

I december måned vil jeg igen blogge dagligt om dagens te og ordsprog. Det glæder jeg mig til.

Og hvorfor så ikke slutte af med et ordsprog nu?

‘Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet af Guds finger’ – H.C. Andersen (1805 – 1875), dansk digter og forfatter

Det er jeg helt enig med H.C. Andersen i. Alle har vi en historie, og jeg kan slet ikke lade være med at dele min.

Derfor kommer min nye blog snart, jeg venter bare på, at det helt rigtige blognavn dumper ned i hovedet på mig.

Har du et godt forslag, så skriv eller send det endelig til mig ♥

God dag til alle, der kigger forbi her 😀

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.