Mine planer for juni måned – brug den som inspirationskilde

Savner den blide lyd af regn

Så blev det juni måned. Og hvilket fantastisk vejr vi har haft. Er dog begyndt at savne regnvejr 🌧 og nu er det her endelig…

Lyder det mærkeligt? 😉 Følelsen af at krybe sammen i sofaen med tæppe, te og tv, er virkelig undervurderet, synes jeg. Eller det at læse en god bog, mens regnen siler ned.

Solskin og varme stiller på en måde krav til udeliv, socialt samvær og aktiviteter! Eller det føler jeg i hvert fald. Jeg er dog begyndt at overhøre ‘krav’ fra mig selv og andre, og forsøger at have max. 3 aftaler om ugen, så jeg ikke bliver ‘overstimuleret’.

Der skal selvfølgelig ‘ske’ noget alligevel, så i juni har jeg planlagt følgende aktiviteter.

Min juni so far og med planer om at:

 • Opleve en engle event hos Mads Heindorf – køber du en engel, får du gratis clairvoyance
 • Fortære hele min Betterbox  – få 20% rabat ved at bruge rabatkoden ’emily20′ – læs om Betterbox her
 • Tage til Matcha Bar, og bruge min deal der byder på matcha + rawcake 🙂 sammen med Belinda
 • Høre Thomas Blachman i synagogen – Jeg er vild med Thomas Blachman og hans utraditionelle og kreative ideer. Godt for Danmark at vi har ham!
 • Se VM i fodbold – dog kun de kampe, hvor Danmark spiller med, resten gider jeg temmelig sikkert ikke at se…
 • Læse ‘Den, der lever stille’ af Leonora Christina Skov  Leonora Christina Skovs selvbiografi er en stærk og barsk beretning om opvækst, provinsliv, familierelationer og frigørelse. Jeg er nummer 623 i reservationskøen på Københavns bibliotek 🙁
 • Tage til en af vennernes fødselsdag – han har reserveret festlokale og heldigvis bliver det med både dans og sjove selskabslege. Jeg ved næsten ikke noget værre end fester, der for det første strækker sig over mange timer, og for det andet hvor den eneste underholdning er taler og snak – jeg bliver i den grad rastløs…
 • Fejre Skt. Hans i Sydhavnen – Laid Back spiller live og det skal opleves!
 • Spise brunch sammen med Birgitte – har en deal til Social i Skt. Gertruds stræde
 • Grille hos storebror i Ballerup
 • Se Jurassic Park i 3D med Søs – elsker 3D film og Ballerup Bio, hvor der er god plads til lange ben 😉
 • Følge med i venindens hjerteopslag på fb hver onsdag – synes det er så sød og sjov en idé ♥

Og så skal jeg naturligvis have drukket en masse te. Jeg er begyndt næsten udelukkende at købe min te hos Alexis, der har firmaet Simplytea, og det anbefaler jeg også dig, der vil have en rigtig god og sund kop te.

Alle de fantastiske virkninger te bliver krediteret, dem får vi ikke efter mine bedste overbevisninger, medmindre vi går efter højkvalitets te. Sådanne teer finder du hos Simplytea.

Læs mere på hendes webside og bliv overbevist!

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.