Numerologi: offertallet 12/3, en energi der tiltrækker drama, konflikter og misforståelser, som alle med navnet Anna, Karina, Jane, Lise og Nils har med sig

Samtidig er denne energi også meget udbredt

12/3 energien som jeg taler om, vil jeg skønne at omkring 65% af befolkningen bærer enten via deres navn eller fødselsdato.

Du har derudover 12/3 energien med dig, hvis du er født den 12. i en hvilken som helst måned eller hvis du er født i december måned.

Talvibrationen 12/3 er en energi, der giver tendens til misforståelser i kommunikation, at blive offer for egne drømme og planer, have tankemylder og tendens til at overanalysere og fejlfortolke.

12/3 er desuden kendt som misbrugstallet, og energien kan også være med til at generere depression, angst og fobier.

Overvægtige mennesker og alkoholikere er altid repræsenteret af 11/2 eller offertallet 12/3.

Læs også om 11/2 her.

Overlevelsesstrategier

Nedenfor finder du nogle af de almindeligst forekommende overlevelsesstrategier, der knytter sig til 12/3, også kendt som offertallet.

 1. afhængigheder/misbrug af enhver art
 2. selvdestruktiv opførsel
 3. projektion
 4. irrationelle handlinger
 5. paranoia
 6. offerrolle
 7. forvrængning
 8. selvsabotage
 9. selvkritik

Offertallet 12/3 er tallet for at skabe og tiltrække drama, intriger og konflikter, men også tallet for at generere tankemylder og tendens til at overanalysere, overtænke og fejlfortolke. Misforstå og blive misforstået.

Har du 12/3 med dig, har du derfor en stor tendens til spekulationer, stress og irrationelle bekymringer, og at føle dig som et offer i livet generelt set, alt afhængig af hvor meget 12/3 du har i dit numeroskop.

12/3 bevirker som nævnt også, at du hurtigt kan føle dig misforstået, selv misforstå eller overanalysere og fejlfortolke alt lige fra folks kropssprog, til de ting folk siger. Derfor ses også tendensen til at blive involveret i drama og intriger, herunder at føle sig forfulgt o.l.

Er du repræsenteret med 12/3, er det ligeledes helt naturligt for dig at tage ansvar og forsøge at finde en forklaring på de misforståelser og konflikter, du oplever. Du vil måske af samme grund opsøge en psykolog eller en coach, læse selvudviklingsbøger eller tage selvhjælpskurser med henblik på at undgå disse situationer fremover og forsøge at placere et ansvar, som igen kan være medvirkende årsag til, at du kommer til at se spøgelser alle vegne.

12/3 genererer udover ovennævnte udfordringer også tab af enhver art..

Det er sådan med de forskellige energier, at man ikke nødvendigvis har alle de udfordrende sider af energien, men blot nogle af dem 🙂

Skulle man have et tal/energi for hver udfordring her i livet, ville der være uendeligt mange tal at holde styr på.

Potentialet i 12/3

12/3 er en nuance af 3-tallet, Jupiters tal, som repræsenterer klogskab, succes, strategi, humor, kritisk sans, teoretisk lærdom, perfektionisme og en kæmpe vindermentalitet.

Er du repræsenteret af 12/3 er du derfor ofte intelligent, ambitiøs og videbegærlig, og emner som historie, filosofi, psykologi, teori og videnskab tiltaler dig meget.

Med 12/3 følger også power og handlekraft, og en tendens til at gøre alting selv, for hvis ting skal gøres ordentligt, gør man det helst selv.

12/3 handler derudover om at opnå og skabe succes, men succesen vil på et tidspunkt formentlig smuldre mellem dine hænder. Ofte på grund af ydre omstændigheder, pres udefra, drama eller noget man må tage sig af, så man ender med at miste, hvad man har bygget op…

Der følger endvidere en pænt stor introvert side med 12/3, og du er også typen, der kan virke lidt reserveret, dog afhængig af numeroskopets øvrige opbygning.

I offertallet 12/3 ligger (naturligvis) også en stor tendens til at tage offerrollen, hvis du ikke får det, som du vil have det.

Øvrige karakteristika ved 12/3

Nedenstående karaktertræk vil du kunne genkende, hvis du har 12/3 med dig!

 • Misforståelser begge veje
 • Offerfølelse
 • Tilbøjelighed til at overfortolke og overanalysere
 • Utilfredshed og mange længsler i dit liv
 • Du opnår succes, men mister den igen
 • Drama
 • Vrangforestillinger
 • Angst
 • Leve frygtbaseret
 • Misbrug af enhver art
 • Konflikter
 • Spekulationer
 • Tendens til at fornærme andre
 • Du føler dig ikke hverken hørt eller set
 • Du er ikke rigtig glad
 • Op- og nedture
 • Stor tendens til depressive følelser

Bedste eksempel på 12/3 

Jeg har en veninde (født den 12.), der er jordens fredeligste menneske, men hun har trods dette, oplevet meget drama i sit liv. Især med mændene i sit liv.

12/3 energien var jeg selv repræsenteret med via mine gamle navne, og den viste sig først og fremmest i mit parforhold, da 12/3 lå placeret i mit solarplexus center, som er området for kærlighedslivet og forholdet til dine mest tætte relationer, herunder dit humør og forholdet til dig selv.

Det betød for mig, at jeg var rigtig god til at brokke mig, skabe mig og skælde min kæreste ud. Jeg var stærkt utilfreds og sjældent i særlig godt humør. Selvkritik har også fyldt en stor del af mit liv.

Derudover har jeg nogle familiemedlemmer, som en dag fortalte, at de på vej hjem med toget, havde været udsat for nogle anklager om tasketyveri. På det tidspunkt var jeg ikke numerolog og undrede mig kraftigt over, hvordan disse to søde og tiltalende piger (som har penge nok og ikke er kriminelle på nogle måder) kunne blive udsat for sådanne anklager.

Jeg har efterfølgende fundet ud af, at begge to har offertallet 12/3 med sig placeret helt centrale steder i deres numeroskop.

Som nævnt tidligere, ja så tiltrækker man med denne energi misforståelser, konflikter og drama, fuldstændig ubevidst og utilsigtet.

Tjek selv om du har 12/3 med dig her.

Læs mere om numerologi her!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.