Søndagsanbefalinger til alle, der elsker musik, bøger og te

Inspirationskilde til din søndag

Udvid din horisont og dit musikrepertoire. Måske finder du noget ‘ny’ yndlingsmusik, du kan høre 100 gange om dagen, som jeg har for vane med, hvis jeg har fundet et nyt favorit nummer 🙂

Af nyt herfra kan jeg fortælle, at jeg har åbnet ny webside, der hedder Numerologiforalle.dk og er det sådan, at du overhovedet ikke interesserer dig for numerologi, så kan jeg også fortælle dig, at det burde du, haha 😊 Især hvis du gerne vil vide noget om, hvorfor dit liv er, som det er.

Du kan ved at klikke lige her finde dine navnes talenergier, og derved de energier du tiltrækker i dit liv.

Find også din grundvibration, som svarer til det, man i astrologien betegner som stjernetegn. Din grundvibration ’dikterer’ langt størstedelen af din personlighed. Find din grundvibration her.

Finder du fejl og uforståeligheder på min numerologi side, så skriv endelig til mig.

Og nu til:

Quadron 

Quadron er en dansk duo bestående af sangerinden Coco O. og musiker Robin Hannibal. De kalder selv musikken, de leverer, for elektronisk soul.

Musikken er melankolsk og baseret på stille og eftertænksomme sange, der sætter dig lidt i drømmestadiet.

Nu er Quadron dog gået hver til sit desværre.

Coco O. har så efter en produktionspause på omkring 8 år netop udgivet ny musik, der dog efter min mening slet ikke når samme højder som Quadron.

De nye numre er meget stille, jazzede og glider i et med tapetet, synes jeg….

Mine Quadron favoritter er Slippin, Better Off og Avalance.

Grin, gråd og gaffatape af Lene Theill

Overvejer du at gå Caminoen, så læs Lene Theills bog.

Lene Theills yderst personlige livsrejse endte med en bog. Det var oprindeligt ikke en del af Lenes plan. Men det blev det undervejs, da interessen for hendes facebook updates greb om sig.

”Mens jeg gik der, slog det mig, at med 900 daglige følgere måtte der være mange flere, der kunne have lyst til at følge Caminoen fra sidelinjen og sofahjørnet. Og måske har jeg i virkeligheden skrevet den bog, jeg gerne selv ville ha’ læst, inden jeg gik Caminoen.” Lene Theill.

Grin, gråd og gaffatape er en meget personlig beretning på 231 sider, som jeg i høj grad kan anbefale, især hvis man vil gå Caminoen, men også hvis man bare vil følge Lene og hendes stædige kamp for at gennemføre Caminoen.

Især fordi jeg faktisk følte at jeg selv gik turen, når jeg læste om Lenes beretninger. Hendes beskrivelser af steder, mennesker, naturen, op- og nedture, gled helt ind under huden på mig. Det var nærmest, som om jeg selv var med og oplevede det hele. Jeg tror, at jeg har læst bogen omkring tre gange 👏

Find og læs mere om bogen her!

Hvid te Pai Mu Tan, brændenælde og æble

Fra Sing Tehus, som desværre har lukket sin butik og nu udelukkende driver webshop.

De forventer dog at åbne ny butik i løbet af året, når de har fundet nogle gode lokaler.

Denne hvide te med brændenælde og æble er udviklet med det formål at kombinere kinesiske te traditioner med både sundhedsfremmende egenskaber og nordiske elementer.

Brændenælde har en lang tradition i norden som et middel mod blandt andet allergi. Den virker desuden stærkt basisk, hvilket betyder, at den også er et godt middel ved gigt, eksem og halsbrand.

Brændenælde har en fin og mild smag, så den overdøver ikke den ‘sarte’ hvide te. Æble og kornblomst bidrager med fylde og sødme.

Du får her en perfekt sommerte, der også kan nydes kold.

Læs mere her!

Hav en dejlig søndag (med numerologi) 💥😘

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.