Oktober måneds planer so far – lad dig inspirere…

Oktober måned

Oktober befinder sig på den tid af året, hvor jeg altid får lyst til at strikke, så jeg har just bestilt et strikkekit hos Wadils. Sjovt nok får min lillesøster det lige sådan, så hun er netop gået i gang med at strikke en vinterhue.

Vi har aftalt, at vi skal have strikkesalon hver mandag i måneden. Første gang bliver i Herlev primo november, og det skal gå på skift. Lyder det ikke bare hyggeligt? Og så er det tilmed godt for helbreddet både at strikke, hækle og brodere.

Vidste du fx, at man ved at strikke igangsætter kroppens naturlige afslapning? Ja, det sænker faktisk hjertefrekvensen med gennemsnitligt 11 slag i minuttet og dermed falder blodtrykket også. Læs mere her!

Desværre blev flere af mine september events enten aflyst eller udskudt. Også fordi jeg var sløj eller totalt uoplagt flere gange…

Det foredrag, jeg havde glædet mig allermest til (om astrologi), blev aflyst helt uden grund desværre. Sacred Danses har jeg rykket til oktober eller november måned.

Min oktober ser sådan her ud pt.

 • Venindehygge med Karina fredag den 5/10 og spise på Atlas Bar i Larsbjørnsstræde – en super hyggelig restaurant, hvor alle kan spise – Atlas serverer både mad for kødspisere og veganere 😀
 • Jeg skal besøge den nye raw cafe Kosmos K i Skt. Pederstræde 43, hvor alt er vegansk og økologisk – jeg kan se, at der serveres morgenmad og frokost indtil videre.
 • Familiebowling lørdag den 6/10 i Ballerup Bowling Center – senere spisning på tyrkiske restaurant Ankara, hvor der plejer at komme en flot mavedanser 😉
 • Har aftalt med min søster, at vi skal have en stand i Stefansgade Loppemarked søndag den 7/10, hvis vejret holder tørt – det koster kun 50,- kr. at sætte en bod op, så det slår jo alle andre loppemarkeder både med hensyn til pris og beliggenhed
 • Se Lykkeper i Falkoner bio til halv pris med Telia Tirsdag – selvom det for mig er voldsomt med helaftensfilm – jeg kan godt gå hen og blive lidt rastløs..
 • Glæder mig for vildt til Kulturnatten fredag den 12/10 – min favorit event denne måned
 • Overvære et spændende tirsdagsforedrag i Teosofisk forening, måske foredraget om spirituel intelligens tirsdag den 16/10
 • Se den lille trold Annika Aakjær i Vanløse lørdag den 20/10, kender hende fra Toppen af Poppen – hun synger bare fantastisk ♥
 • Skrive meget mere på mit Mozambique eventyr – det er virkelig fedt at tænke tilbage på og skrive om…. Ind imellem ville jeg ønske, at jeg kunne tage en tidsmaskine og være i det igen. Det er jo fedt at være nyforelsket og så i så eksotisk et land…
 • Læse Monas hjerteopslag på facebook – Mona finder hjerter alle vegne, så kig med – du vil blive overrasket over flere af dem!
 • Måske danse Sacred Danses i Teosofisk forening på Frederiksberg mandag den 29/10

Håber du får en god og interessant oktober måned og måske finder lidt inspiration her.

Tre farlige kvinder – Kulturnat 2016

Et billede fra Kulturnat 2016 af mig, min søsser og vores gode gamle veninde Mona, som vi har kendt siden, vi var helt små.

Vi var lige blevet sminket i Cinemateket, Gothersgade og har efterfølgende haft meget sjov ud af det, blandt andet fordi:

 1. vi var de eneste voksne kvinder, der stod i den lange kø fyldt med børn
 2. og faktisk også de eneste voksne, der havde lyst til at få et klamt splattersår 😀

Overvejer lidt at prøve det igen i år, og denne gang vælge at blive sminket som et monster…. og se om jeg kan gøre nogle bange, haha…

Hav en god kulturnat/oktober måned ♥

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.