Ugens hjerte + husk altid at lytte til dine ideer og tilskyndelser

Ugens hjerte

Ugens hjerte handler om at se ♥ overalt og når som helst. Og gerne hjerter der pludseligt opstår ud af det blå… Det mestrer Mona – min gode gamle veninde – og jeg synes det er så sjovt, at jeg er gået med på legen.

Og jeg bliver bedre og bedre til det ♥ kig også med på Monas skønne facebookside ‘Se mit hjerte’ – det er så hyggeligt at følge med i.

Endnu har jeg ikke manifesteret noget hjerte i denne uge, så jeg genbruger et af de gamle 🙂

Giv plads til dine ideer og tilskyndelser

Det gør jeg selv, og en aften fik jeg en ide til en salatbog, der er noget anderledes end den gennemsnitlige salatbog. Om ideen er god, om det bliver knald eller fald, ja det vil vise sig. Jeg har i hvert fald grebet den og ført den ud i livet. Måske du skulle gøre det samme med dine ideer..

Dagens vise ord omkring ideer:

The woman/man with a new idea is a crank until the idea succeeds.

Mark Twain said that, no doubt with a twinkle in his eye.

Do you have a new idea about something? Go ahead and share it, or put it into motion. Do not be afraid of the doubts or disapproval of others. Those things will be there, of course. But what of it?

Ideas are God, saying hello. Never pass one by, or let a good one slip away. How do you know it’s good?

You don’t, until you try it. That’s the whole point…

God weekend til dig, der kigger forbi her ♥

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.