På en måde befriende ikke at skulle tage stilling til så meget….

I hvert fald i min verden pt.

På en måde passer det mig meget godt, at der ikke er alle de muligheder for alting. Så for mig er denne krise ikke helt så forfærdelig.

Nogle gange/ofte har det nemlig stresset mig, at der var så meget man kunne, men alligevel så lidt jeg kunne nå og måske også havde råd til. Kender du det?

Jeg føler mig helt afslappet på en anden måde nu, og tiden styrter ikke afsted, som jeg før følte…

En dag virker nærmest som da man var barn, hvilket vil sige ‘lang’… og nogle gange også kedelig…. 🙁

Heldigvis har jeg numerologien

Som jeg kan bruge tid på, og tolke en masse mennesker, og så samtidig gøre gavn.

Jeg havde en case med en dreng på 13 år, hvor jeg kunne se at han ville udvikle stærkt psykopatiske træk. Jeg ville dog være stensikker i min vurdering, så jeg konfererede med min numerologi-lærer omkring det og hun var enig. Som hun skrev:

“Han har alt, hvad der skal til for at blive den vildeste psykopat”

Da jeg sendte min tolkning til moderen, som selvfølgelig var yderst diplomatisk formuleret, var jeg meget spændt på hendes reaktion. Hun reagerede dog prompte og sagde, at hun genkendte flere træk i sønnen fra faderen, så hun turde ikke andet end at skifte sønnens navn. For som hun sagde: tænk hvis man kan gøre noget godt, og så ikke gør det…. Også selv om hun ikke helt troede på numerologien….

Jeg kiggede videre i sønnens årstalsrækker, hvor man både kan se frem og tilbage i tid, og der kunne jeg også se, at det ville gå helt galt for sønnen, når han blev 18 år med masser af drama, konflikter og problemer.

Så det er altså super spændende det her numerologi – og godt jeg har det, for ellers ville jeg da kede mig ihjel nu….. 🙂

Næste træk bliver et puslespil

Elskede det som barn, og prøvede det også her for nyligt.

Går med det samme i zen… hvilket er umanerligt sundt for psyken, prøv det!

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.