Pludselig var jeg omgivet af en ufattelig skønhed – del 5

The Big Five

Flyskræk eller ej…. Afsted skal jeg og billeder på min indre nethinde om nedstyrtende fly kommer ikke til at stoppe mig, tænker jeg efterfølgende.

Kunne være at jeg skulle koncentrere mig om noget helt andet…..

Jeg kommer til at tænke på ‘The Big Five’, som vi snakkede om i telefonen. For jeg undrer mig over, at giraffen ikke er med i ‘The Big Five’, når den nu er SÅ høj og SÅ stor. Dagen efter slår jeg det op på nettet inde på anstalten (jobbet).

Jeg finder ud af at ‘The Big Five’ er hentet fra jægeres reference til de farligste dyr i Afrika, du kan jage til fods, så begrebet refererer overhovedet ikke til dyrenes størrelse. Okay, tænker jeg, så var mit giraf forslag jo helt yt… 🙂

Det dyr, som Mogens ikke kunne huske, var altså den farlige bøffel med de sjove horn…. det må jeg huske at fortælle ham, tænker jeg, alt imens jeg læser videre:

– Jægere startede med at bruge jargonen ‘Big Five Game’ og senere modellerede Safari Rejsearrangører udtrykket og brugte det i markedsføringsformål.

Ok, tænker jeg, nice to know. Og tankerne vandrer igen til Mogens. For det er nu sjovt, så sammensat en person, han er.

Både sjov og uhøjtidelig, men samtidig hårdtarbejdende. Pligtopfyldende, ambitiøs, målrettet og måske også lidt en chefens kæledægge.

Men ikke en slipse dreng, for sådan en type, kunne jeg aldrig falde for.

Og jeg kommer til at tænke på de utallige firmafester, vi har været til.

partyDer skete gang på gang noget uventet, når Mogens var med i selskabet, for han er den type, der altid kunne fyre nogle fede kommentarer af… og selvfølgelig fik han så det samme tilbage. Hvor har vi dog grint meget sammen i vores liv!

Glemmer heller ikke dengang, vi dansede til noget dødsygt amatør livemusik, og Mogens pludselig ramte plateauet, som musikerne stod på. Hvilket resulterede i at han faldt og musikken var tæt på at stoppe.

Jeg faldt også… Hylende sammen af grin… For det så sindssyyyygt sjovt ud. Han slog sig dog heldigvis ikke (ret meget) 😉

Dagene slæber sig afsted

Dagene indtil afrejsen, virker lange og kedelige. På job, hjem og lave mad, og lejlighedsvis i byen med Karina piftet op med lidt familehalløj og firmafester. Får også læst lidt om Mozambique og de omkringliggende lande, så jeg ved lidt mere om, hvad der foregår. Synes dog stadig, at tiden til afrejse er lang, lang, lang….

Jeg er bare så spændt. For hvordan bliver det nu, hvor vi har været i seng sammen? Vil det forandre stemningen imellem os? Vil vi være nervøse og spændte eller hvad?

Og så den flyskræk, hader inderligt at flyve, men dog ikke så meget, at det nogen sinde vil forhindre mig i at komme af sted…

I Kastrup klar til afgang

UdklipEndelig er det blevet den 14. november og jeg er nu i Kastrup, klar til eventyr. Jeg skal skifte fly i Frankfurt, og er sgu en anelse bekymret for, om jeg kan finde ud af det.

Alt går dog som smurt, lige indtil jeg lander i Sydafrikas nye lufthavn.

Ingen Mogens som aftalt, og her står jeg så… mutters alene i en Sydafrikansk lufthavn…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.