Podcast: I seng med højere bevidstheder

For dig der er spirituel

Podcast ikonet på din Iphone

Anbefaler jeg to podcasts. Begge podcasts består af en række kanaliseringer, der indebærer at højere bevidstheder taler gennem trance-medie Dennis Søndergaard.

Disse højere bevidstheder er et kosmisk råd bestående af mere end 2.000 individer. Den ene gruppe af disse højere bevidstheder kalder sig ‘Merlin’, og det er som oftest ‘Merlin’, der kommer igennem.

Der tales om emner, som er relevante for alle fx sund mad, intuition, selvsabotage, økonomi, balance i livet, rettidig omhu, det/dit indre barn, optimering af dit potentiale og selvværd for bare at nævne nogle.

Er du indehaver af en Iphone, har du denne guldgrube af information liggende på din telefon. Du kan dog også finde de to nedennævnte podcasts på youtube.com

Og tænk! Det har jeg først lige opdaget nu via min veninde, der SÅ begejstret fortalte om de podcasts, hun tager ‘med i seng’, og gerne hører lige før hun skal sove.

For mig har en ny verden åbenbaret sig, og hører du heller ikke podcasts, så er her et kraftigt signal til dig ❤️ De er super gode at tage ‘med i seng’, måske endda bedre end ham, du plejer at tage med i seng 😂

Dialog med Universet

Podcasten ‘Dialog med Universet’ finder du også på Youtube.com

Dialog med Universet, den ene af mine podcast favoritter, består som nævnt af en række kanaliseringer, hvor højere bevidstheder taler gennem trance-medie Dennis Søndergaard, der oprindelig var it-sikkerheds- og implementeringsspecialist, men nu beskæftiger sig fuldtids inden det område, vi kalder det spirituelle.

Dennis Søndergaard er også forfatter, uddannet healer, regressionsterapeut og clairvoyant. Han afholder kanaliseringer for større publikum rundt i Danmark og i private 1-til-1 sessioner.

Jeg er særligt begejstret for hans podcast, der omhandler ‘Det indre barn’, og hvorfor så det?

Det skyldes at det indre barn altid har fået lov at fylde meget hos mig, og at jeg gerne vil forsætte med at ‘lege’, blive begejstret og have lov til at være barnlig så at sige…

Dialog med Universet får 5 stjerner ud af 5 mulige, og pt. er der 14 tilgængelige.

Dyk ned i dem, jeg kan sige at alle sammen på hver sin måde har udvidet min horisont.

Du finder intro til ‘Dialog med Universet’ her.

Guddommelig sex

Podcasten ‘Guddommelig sex’ finder du også på Youtube.com

Er den anden af mine podcast favoritter, og den handler om meget mere og andet end guddommelig sex.

Sexolog Robert Lubarski har sat sig foran mikrofonerne sammen med trance-medie Dennis Søndergaard, hvor han får lov til at spørge de højere bevidstheder om alt, der vedrører noget meget essentielt for os mennesker, nemlig kærlighed og sex.

Det der især fænger hos mig, er de ‘sandheder’ der præsenteres om mænd og kvinder:

‘Mænd er statiske og kvinder er dynamiske’ = mænd vil gerne opretholde status quo og kvinder vil gerne bevæge sig. Det er måske lidt groft sagt, men ikke desto mindre giver det ufattelig god mening i mit univers. Muligvis også i dit.

Men lyt selv med, du finder intro til podcasten ‘Guddommelig sex’ lige her.

Endnu en fantastisk podcast, der favner vidt og bredt, og der er som nævnt meget mere i det end ‘bare’ sex.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.