Søndagsanbefalinger til alle, der elsker musik, bøger og te

Søndagsanbefalinger

En ny ide kom til mig denne søndag eftermiddag, og jeg regner med at det bliver fast hver søndag 🙂

Brug eventuelt som inspirationskilde, for om ikke andet bliver din horisont udvidet. Og det kan vi jo alle godt lide ❤️

Først et stykke musik

Hvis ikke du kender Goldfrapp, så har du en stor musik oplevelse til gode, specielt hvis du kan lide drømmende, melankolsk, lidt mørk og forførende musik, der så let som ingenting flytter dig over i et andet univers. Ja, seriøst!… Mit humør ændrer sig, og jeg ser nærmest verden gennem andre briller, når jeg hører Goldfrapps musik.

Goldfrapp, der blev dannet i 1999, består af to briter, Alison Goldfrapp og Will Gregory. Goldfrapps musik kategoriseres på wikipedia som dramatisk, dragende og lettere dekadent elektronisk musik, der genremæssigt er svært at gruppere, men som musikalsk trækker tråde til både glamourøse cabaretelementer, slibrig disco, kølig 80’er pop og moderne elektronica.

Lyt med her, og her og her.

Tre meget forskellige Goldfrapp numre…

Hendes videoer er også ‘fede’, anderledes og humoristiske! Jeg kan ikke få nok af hende….

Læs eventuelt mere om Goldfrapp her.

Så en bog

Som selvfølgelig er en spirituel bog. Forestil dig, at du fortæller Gud, hvad du har på hjerte og at Gud reagerer på din henvendelse. Ja, det er selvfølgelig præcis, hvad der sker for Neale Donald Walsch en sen nattetime.

Den mest fantastiske bog i mine øjne, skrevet i et sprog alle forstår, nemlig det universelle. At den så tillige er dialogbaseret og forklarer hvorfor der er ondskab, krig, ufred og sult i verden plus berører alle former for hverdags problematikker som ulykkelig kærlighed, sygdom, dårligt fungerende parforhold med meget mere, gør denne bog til noget helt unikt.

Jeg snakker (naturligvis) om ‘Guddommelige Samtaler’ af Neale Donald Walsch.

Neale Donald Walsch er en succesfuld amerikansk forfatter, der har publiceret adskillige bøger, men nok er mest kendt for sin bøger ‘Guddommelige Samtaler’, der blev en verdensomspændende succes og er oversat til 34 sprog.

Han har i de sidste mange år arbejdet for global fred og skabt en række verdensomspændende projekter, der drejer sig om de kernebudskaber, der formidles i hans bøger. Han bor i det sydlige Oregon, USA, sammen med sin kone.

Og så et nyt temærke Emeyu

Dyrt, men dejligt 🙂

Selvfølgelig er det også bæredygtigt (både indhold og emballage), økologisk og super velsmagende.

Jeg har købt deres godnat te Chamomile Mood til 85,- kr. for 75 gram 😱 som virkelig smager godt, men også udmærker sig ved at være iblandet hele fire søvnfremmende ingredienser, nemlig kamille, lavendel, humle og baldrian.

Læs mere om Emeyu, og prøv eventuelt deres Tasting Box til 45,- kr.

Jeg synes at jeg sover bedre og mere igennem nu, men om troen flytter bjerge, who knows?

Læs også mit indlæg om godnat te.

Dejlig søndag til alle, der kommer forbi her 💙

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.