Samvær med Dennis Søndergaard og Merlin-gruppen fra ‘Den anden side’

Og nej, det er ikke ridderne om det runde bord,

jeg snakker om…. 🙂

Birgitte og jeg dagen efter seancen på gåtur ved den nærliggende strand Tøvelde

Den Merlin jeg snakker om, er en ‘bevidsthedsgruppe’ på ca. 2000 individer fra ’Den anden side’, som giver gode råd og ‘vinkler’ alle hverdagsrelaterede emner som kærlighed, utroskab, sex, helbred, sundhed, problemstillinger i verden osv. osv.

Merlin-gruppen kanaliseres via trance medium Dennis Søndergaard, hvilket har resulteret i mange fantastiske podcasts, som jeg har haft stor glæde af at lytte til.

Den seneste podcast, som jeg stadig har til gode, handler om at stå ved sig selv. I det hele taget behandler Merlin-gruppen emner, der vedrører alle, og ofte er det virkelig overraskende synspunkter, der kommer på bordet.

Læs meget mere om Dennis Søndergaard og hans podcasts her!

Hvorfor ikke prøve en privat seance hos Dennis Søndergaard?

Min veninde og jeg havde gennem et års tid lyttet til alle Dennis’ mange podcast og fået mange gode råd om ditten, dutten og datten.

Måske vi kunne få noget personlig og privat rådgivning fra ‘Den anden side’, det var i hvert fald intentionen…

Vi gøs begge to lidt ved tanken, for det lød faktisk vildt grænseoverskridende at skulle snakke med en gruppe af bevidstheder, der ikke er jordiske. Jeg formoder, at Merlin-gruppens medlemmer har nået et stadie, hvor det ikke er nødvendigt at inkarnere her på jorden mere.

Turen ville indebære en længere køretur for mig som chauffør, og også en overnatning på Møn, da Dennis Søndergaard bor i Stege.

Tilbage lå nu at finde datoen, hvor al dette skulle ske.

Seancen fandt efterfølgende sted et par måneder efter vores beslutning, og vi fandt et skønt sted at overnatte med mulighed for en tur i vildmarksbad med udsigt til mælkevejen (hvis der vel at mærke ikke var overskyet).

Møn er jo udnævnt som Nordens første Dark Sky Park, hvilket betyder, at områdets nattemørke er beskyttet mod lysforurening for at give det bedste og klareste udsyn til den imponerende stjernehimmel. Oplevelsen, hvor millioner af stjerner lyser på himlen skulle være intet mindre end magisk.

Der er hul igennem

Hos Dennis Søndergaard i hans husmandssted i Stege, også kendt under navnet High Vibrations Center

Dennis Søndergaard, der som sagt kanaliserer Merlin-gruppen, sidder nu overfor mig i et lille hyggeligt rum, og efter et par høflighedsbemærkninger, lukker han øjnene og venter på at blive instrument for Merlin-gruppen.

Efter ca. 10 sekunders stilhed er der kontakt og Dennis stemme ændrer sig. Merlin-gruppen er nu ’på’.

Og skal til at snakke med mig. Jeg har meget høje forventninger og en følelse af ærefrygt.

Jeg er virkelig spændt på at høre, hvad Merlin-gruppen kan fortælle mig.

Merlin-gruppen starter med en orientering om den aktuelle situation

Der er nu gået cirka 5 – 10 minutter, og Merlin-gruppen taler forsat om verdenssituationen. Jeg begynder at kede mig og blive rastløs samtidig med at jeg synes, at det hele bliver mere og mere uinteressant at høre om.

Jeg forventede, at det skulle handle om mig nærmest med det samme. Seancen koster trods alt 900,- kr.

Derfor bryder jeg ind med et spørgsmål, der omhandler mig og min situation.

Det første jeg spørger om er:

“Hvad kan jeg gøre for at komme til at leve af egne projekter?”

Svaret er ikke helt, hvad jeg forventer at høre… Mildest talt…

Rettidig omhu ifølge Merlin-gruppen

Tja….. Måske rigtigt for nogle, men nok ikke for flertallet…

Merlin-gruppen begynder at snakke om, at det er en vældig god ide, at jeg har fået job. Og på den måde tager ansvar. Det er rettidig omhu.

Jeg tænker okay, hvad blev der lige af al det spirituelle gejl, man hører om at leve af sin passion og det man elsker….

Hermed 100% punkteret…

Og følte jeg mig efterfølgende lige som en idiot eller stærkt naiv!!??

Jeg var et sært barn ifølge Merlin-gruppen 

Sær bliver rettet til særlig et stykke tid efter. Mener selv at jeg var et meget ‘almindeligt’ barn og forstår ikke, hvad denne karakteristik skal gøre godt for.

Jeg får faktisk flere ting at vide, jeg opfatter som kritik. Det undrer mig såre – her troede jeg at jeg ville få støtte og hjælp i hoved og røv – men det er primært omvendt.

Maskulin er et andet ord, jeg får hæftet på mig. Efterfølgende har jeg virkelig brudt min hjerne for at finde ud af, hvori det maskuline består?

Jeg har endnu ikke fundet svaret…

Anbefaler dog stadig denne helt specielle og unikke oplevelse. Men forvent at alle dine synspunkter bliver taget op til revision 😉

Birgittes oplevelse var meget mere positiv

Hun havde oplevet at søsteren – der desværre døde alt for tidligt – kom igennem med en hilsen til hende. De to var nært knyttet, så det var virkelig en gave af format.

Meddelelser som at gå mere efter at udvide sin spirituelle horisont, var derudover et af hovedbudskaberne til Birgitte.

Birgitte afbrød ikke Merlin-gruppens talestrøm eller prøvede at styre seancen, såden som jeg gjorde.

Om det kan have gjort en forskel, ved jeg ikke.

Noget andet man skal være opmærksom på er, at visse spørgsmål ‘må’ Merlin-gruppen ikke svare på.

Det skyldes at bliver du oplyst om specifikke forhold i fx dit kærligheds- eller arbejdsliv, vil du ikke få den oplevelse, du inkarnerede for.

Vil du selv prøve en privat kanaliseringssession?

Så klikker du på linket her.

☯️ Sessionen varer ca. 1 time, koster 900,- kr. og selve kanaliseringen typisk mellem 40 og 45 minutter.

Det vil blive optaget og efterfølgende sendt på et download-link til din e-mail.

Billeder fra turen

Velsmagende vegansk burger i Stege, efterfulgt af vildmarksbad. Birgitte og jeg var så heldige (mens vi var i det udendørs vildmarksbad på en ellers helt overskyet aften), at skydækket lige opløste sig, og mælkevejen åbenbarede sig. Vi fik 10 minutter, hvorefter skyerne trak til igen. Et fantastisk syn.

Dagen efter gåtur ved stranden.

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.