Universet prøver hele tiden at give os hints

Når jagten bliver sjovere end fangsten

Har du ikke nogle gange oplevet, at du har jagtet noget, for så bare at finde ud af, at det kunne du godt have sparet dig?

Det har jeg oplevet masser af gange…

Og jeg er ved at lære efterhånden, at når jeg er i tvivl om noget eller tingene ikke falder mig let, kommer til mig let, eller på anden vis vælter let ned i min turban – så skal jeg holde mig væk, for det er højst sandsynligt ikke besværet værd.

Eller sagt med andre ord, så er det for mig et stærkt clue om, at jeg kan være på vildspor..

I mit tilfælde gælder det for både tøj, ting, oplevelser, uddannelser og rejser. Ja, kort sagt alt.

Er det meget besværligt, er der forhindringer, er der ‘lukket’? Det er for mig blevet et stop signal… Netop fordi jeg har erfaret så mange gange, at så skulle jeg egentlig hellere have holdt mig væk.

Jeg skulle bare have dem

Fx havde jeg set mig gal på et par ‘fede’ sneakers fra Nude, og opdagede så, at min størrelse var udsolgt. Butikken kunne ikke få flere af dem hjem. Og så gik jagten ind, jeg gennemgik internettet fra A til Z. Jeg VILLE FANEME have dem…

Det lykkedes mig også at skaffe dem, og de kostede da ‘kun’ 1500,- kr. de sorte sneakers fra Nude.. Da jeg fik dem hjem, var jeg godt tilfreds, prøvede dem en enkelt gang, og nænnede i starten ikke at gå for meget med dem. For de var jo så fede…

Næste gang jeg tog dem på, var returretten overskredet, så jeg kunne ikke fortryde mit køb. Og da var det, at de lorte sneakers begyndte at irritere mig.

Pludselig synes jeg, at Nude-mærket sad åndssvagt på sneakeren og nærmest stak lidt ud, og det sexede jeg havde set i dem, var pist væk… ja, måske endda også meget længere væk end de 1500,- kr., de havde kostet…

Lotto havde fødselsdag

Sidst jeg fik et kraftigt hint, var i forbindelse med noget så dagligdags som en Lotto kupon. Det var Lottos fødselsdag, og derfor måtte jeg bare have en kupon. Jeg havde ikke fået købt via internettet, og jeg skulle ud af døren for at møde Lenette. Så jeg tænkte, at jeg tager bare den første den bedste kiosk.

Den første kiosk havde Lotto skiltet på ruden, så jeg gik glad ind og sagde, at jeg skulle have en vinderkupon, hvorefter ejeren så meddelte, at han ikke havde Lotto eller spil i det hele taget. ‘Hvorfor har du så et skilt i ruden?’, sagde jeg og gik… mens ejeren mumlede noget om, at han lige havde overtaget kiosken…

Den næste kiosk 7-Eleven vidste jeg med sikkerhed havde Lotto. Da jeg så sagde, at jeg skulle have en enkelt lørdags Lotto, sagde den unge gut, at han ikke helt vidste, hvordan man gjorde det, for han var næsten lige startet. Og der var ingen, han kunne spørge i den næste halve time… Han forsøgte ihærdigt at hjælpe mig og brugte adskillige minutter på det, men det lykkedes slet ikke. ‘Okay, det er så bare ærgerligt’, sagde jeg til gutten og tænkte, det er da helt utroligt, det her…

Tredie kiosk var lykkens gang, jeg fik endelig fat i en lørdags Lotto, og spildte 60 kr., haha…

De to eksempler her er to ud af mange mange episoder… og jeg har selvfølgelig oplevet, det der var meget værre, men det bliver lige en tand for privat at nævne.

Men bliver man ved med at spekulere over noget

Som fx da jeg havde en ide om at jeg skulle være stylist, men samtidig var stærkt i tvivl, så skal det dog ikke negligeres, men realiseres.

Læs mit indlæg om forsøget på at blive stylist.

For der er jo også en grund til at du ikke kan ‘slippe’ tanken. Det kan fx være fordi der skal udleves noget karma eller der er nogle mennesker, du skal møde.

Og de chancer vi ikke tog, har jo en tendens til at dukke op i hovedet en gang imellem….

Selv vil jeg ikke gå nysgerrig i graven!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.