Scener fra privaten, 1

Episode 1: Den gamle mand

Min søster og jeg sad i toget på vej hjem til Ballerup.

Skråt overfor os sad en gammel hvidhåret mand med en plasticpose. Pludselig kunne jeg mærke at han stirrede intenst på mig og at der foregik noget.

Jeg kiggede derefter på ham, og troede næsten ikke mine egne øjne. Han havde fat i sit lem, og skjulte det så vidt muligt for de andre passagerer med sin plasticpose. Jeg stirrede vantro tilbage på manden med det hvide hår…. Ved højlys dag, og i et S-tog… Min søster der sad ved siden af mig, observerede det også. Vi var lamslåede…

Sjovt nok virkede det som om, at ingen andre bemærkede noget. Eller lod de som ingenting? Toget var ikke fyldt som ved myldretid, men alligevel sad der næsten nogle på hvert sæde.

Min søster og jeg kiggede mildest talt forfærdede på hinanden, og blev stiltiende enige om at flytte os prompte.

Vi rykkede et par sæder væk kun for at opdage at den gamle mand fulgte efter os og forsatte sit gøremål, alt imens han stirrede heftigt på mig.

Aj, det var simpelthen for meget, og vi stod af på næste station for at slippe for ham.

Han blev heldigvis siddende i toget….

Gosh for en mærkelig og stærkt grænseoverskridende oplevelse….

Episode 2: Den mandlige behandler

Jeg befandt mig hos en mandlig behandler på en kosmetisk klinik i Hellerup, hvor jeg skulle have fjernet nogle karsprængninger på låret.

Efter ca. 10 minutters behandling, lagde han pludselig sin hånd på mit bryst. Jeg tænkte hvad fanden foregår der, men lod som ingenting. Ved ikke lige, hvorfor jeg valgte den strategi, men jeg blev slet og ret så overrasket at jeg blev ‘lammet’.

Da jeg ikke reagerede på det, fjernede han sin hånd, og jeg tænkte ‘puha’….

Men efter et par minutter gjorde han det igen…

Igen lod jeg som ingenting, og det virkede fortrinligt. Han stoppede sit forehavende og som et rovdyr, der bliver forvirret over at byttedyret står stille, opgav han ‘angrebet’, og genoptog behandlingen.

Jeg kom der aldrig igen…

Episode 3: Manden i elevatoren

I mine helt unge dage, jeg var nok i 20’erne, sad jeg model for en kommende frisør og tilbragte derfor et par timer i en frisørstol på Københavns Frisørskole.

Efter endt behandling og nybobbet hår, stod jeg ind i elevatoren sammen med en omtrent jævnaldrende fyr.

Pludselig begyndte han – uden noget forvarsel – at kysse mig vildt og inderligt.

Jeg blev forbavset, men ikke urolig eller bange, da klokken viste 15 om eftermiddagen i en bygning fyldt med mennesker, og sagde så i et nogenlunde roligt tonefald:

“Det er jo ikke sådan, man gør, hvis man vil have fat i én.”

Fyren kiggede derefter pænt skamfuldt på mig, og vi forsatte ‘nedturen’ i elevatoren uden yderligere kontakt.

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.