I Love Tea har fået flot nyt design

Du får nu en mere enkel og brugervenlig side. Menuen er blevet forenklet og der er let adgang til alt indhold via kategorier og tags på bloggen. Det samme gælder mobil-designet, som også har fået et flot visuelt udtryk.

Jeg har længe ønsket mig et andet design, men hvilket et skulle det være? Tilfældigvis faldt jeg over en blog, som jeg synes, præsenterede sig godt. Dette design har vi arbejdet videre på og taget til os, og vi håber, du kan lide det lige så meget, som vi kan. Vi har beholdt de samme farver, og forsøgt at skabe den samme ’hygge’.

Instagram har fået en lille plads i sidebaren og alt i alt skulle det nye design gerne give dig en bedre oplevelse på ilovetea.dk.

Nu er jeg selv den type, der hader, når andre hjemmesider skifter design, for jeg synes altid, at det gamle design var MEGET bedre. Men det er nok en vanesag…

Det håber jeg i hvert fald 😉

Hav den dejligste søndag ♥

PS. ser du en ‘grim’ side, er det fordi, jeg endnu ikke er færdig med redigeringsarbejdet efter det nye design her.. Det kræver både te og tid 🙂

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.