Shincha te og japanske småkager

Så er der bestilt Shincha te fra Sing Tehus

Sing Tehus, CopenhagenDenne te bestilte jeg, fordi jeg blev forført af Sing Tehus lokkende ord om den nyhøstede grønne te ‘Shincha’ ledsaget af delikate småkager.

Shincha Limited bliver beskrevet som en særlig nydelse, fordi det er første plukning. Shincha betyder i øvrigt ‘ny te’, shin = ny og cha = te.

Teen skulle være et højdepunkt for tedrikkere, der sætter særlig pris på den juicy grønne te.

Så jeg skyndte mig at bestille Shincha te inden fristen mandag den 23. maj 2016, hvorefter Sing Tehus så ville forkæle sine postordrekunder med matcha småkager til teen kvit og frit.

Sing Tehus havde nemlig lige besøgt Yame, sin producent i Japan. Derudover var der også tid til at besøge diverse delikatesse butikker med matcha sweets, og smage sig igennem de udsøgte sager.

Shincha Limited

Jeg sidder og drikker en kop af Shincha Limited nu. Og den er helt speciel smagen, meget frisk og græsagtig. Den er mild og der er ingen bitterhed overhovedet. Eftersmagen er lang. Jeg kommer faktisk til at tænke på smagen af hvedegræs, når jeg drikker den.

Matcha sweets

Matcha SweetsMatcha sweets er et særligt kapitel i Japan. Kagerne er, som alt andet mad i Japan, helt frisklavede eller friskbagte. De er ofte lavet af rismel og bønnemos, rullet og dyppet i et tykt lag matcha.

Sing Tehus købte et lille delikat udvalg af småkager, vafler og mochis (japanske riskager) med hjem, så postordre kunder som nævnt tidligere også kunne få lov at smage.

De smagte fantastisk, de forskellige matcha sweets….

Men man kan desværre ikke købe dem i Sing Tehus, det var kun lige de heldige postordre kunder, der fik en smagsprøve.

Jeg forhørte mig nemlig efterfølgende hos Sing Tehus, om de kunne sælge disse ‘godbidder’ og have dem som en fast del af sortimentet, men jeg fik det svar, at omkostningerne ved at forhandle dem i butikken er for høje…

Men hvem ved måske en dag…….:)

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.