Nyt fra I Love Tea 29. maj 2016

Kære læser

Solen skinner og jeg sidder med en god kop te. Jeg er i feriemode og overvejer hvor vi skal holde sommerferien i år. Elsker Kreta for deres bjerggeder, bjerg te og fantastiske vandreture. Lige nu er mine tanker her, hvor vi vandrede for nogle år siden  og undervejs skulle “bestige et stort bjerg”, se her.

anidri_gorge_stor   frokost_anidrigorge

 

 

 

 

Efter anstrengelserne fra ‘Anidri Gorge’, Paleochora på Kreta, som kløften hedder, dukkede denne sindsygt charmerende frokost taverna op. Aldrig før har et glas koldt hvidvin smagt så godt!

Siden sidst har herren og jeg besøgt Rom og været på fin tesalon. Tesalonen Babington’s ligger lige ved siden af Den Spanske Trappe og har en imponerende lang historie bag sig. Det hele startede med to unge kvinder, der ville  have et anstændigt erhverv. Læs historien her.

Og så må det vist være på tide at fortælle om, hvordan min passion for te startede. Den startede faktisk med kaffe….mere her.

På den tekniske front er der omfattende forbedringer på vej for te databasen. Vi sørger nu for, at priserne altid er opdaterede og at de viste teer, faktisk også er tilgængelige.

I søndags var herren og jeg i Frederiksberg Have, og høre live koncert samtidig med en rigtig god kop te. Sing Tehus serverer te i det 217 år gamle kinesiske Tehus hver søndag fra kl. 12 – 18 (sidste servering kl. 17). Se stemningsbilleder her. I love it  >3

indgang_kinesisk_lysthuste_kinesisk_lysthus_stillbillede_tekandeMogens_te_kinesisk_tehusklassiskkoncert_kinesisk_tehus

Du kan se mere her om Sing Tehus’ aktiviteter.

Masser af sommerlige tehilsner fra I Love Tea

Lili
Ps. Der er Matcha salon tirsdag aften 31. maj 2016 i Sing Tehus. Og stadig billetter!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.