Spirituel mandag, denne gang med Neale Donald Walsch!

Som jeg ‘mødte’ i mit 39. år

Via medlemsskab af bogklubben Psyke & Sjæl!

Jeg fik dermed den mest fantastiske spirituelle bog i hænderne, skrevet i et sprog alle forstår, nemlig det universelle. At den så tillige er dialogbaseret og forklarer hvorfor der er ondskab, krig, ufred og sult i verden plus berører alle former for hverdags problematikker som ulykkelig kærlighed, sygdom, dårligt fungerende parforhold med meget mere, gør denne bog til noget helt unikt.

Jeg snakker (naturligvis) om ‘Guddommelige Samtaler’ af Neale Donald Walsch.

Følg ham eventuelt her!

Hvem er Neale Donald Walsch

Han er en succesfuld amerikansk forfatter, der har publiceret adskillige bøger, men nok er mest kendt for sin bøger ‘Guddommelige Samtaler’, der blev en verdensomspændende succes og er oversat til 34 sprog.

Han har i de sidste mange år arbejdet for global fred og skabt en række verdensomspændende projekter, der drejer sig om de kernebudskaber, der formidles i hans bøger. Han bor i det sydlige Oregon, USA, sammen med sin kone.

Nu til dagens budskab

MANDAGENS BUDSKAB

Valgt, fordi jeg størstedelen af mit liv har levet frygt- og ikke lystbaseret…

Det har jeg især mærket i form af valg af arbejde. Jeg valgte et sikkert og trygt sted, mens jeg langsomt var ved at dø indvendigt….

Der var selvfølgelig også masser af sidegevinster ved det ‘røvkedelige’ arbejde, fx alle de sjove fester, de utallige flirts, hvoraf nogle af dem endte med langvarige parforhold, fredagsøllene osv. osv.

Men jeg følte for hver evig eneste dag, jeg gik på arbejde, at jeg spildte min tid.

Det endte med for mange sygedage og en opsigelse…

 

 

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.