Te julekalender 20. december – dagens te og ordsprog

dag17_julekalendeDagens te er en grøn te med Pina Colada smag. Det synes jeg, lyder virkelig lækkert. For min favorit drink er Pina Colada.

Jeg går ud og brygger den ud. Jeg kommer virkelig til at savne min te julekalender, når det er.

Dagens te smager næsten lige så godt som drinken Pina Colada. Og se hullet nedenfor til højre i julekalenderen – nu er det virkelig snart slut, øv…

Det er nu interessant at observere, hvordan forskellige mennesker bruger facebook. Jeg kan konstatere, at mange mennesker bruger facebook som en slags ‘second life’, og det skal de selvfølgelig have lov til….

Kan du huske, at der på et tidspunkt blev lanceret et online virtuelt rollespil, der netop hedder ‘Second Life’? Jeg kan huske at jeg tænkte, at det er der vel ikke særlig mange, der gider deltage i. Sådan en ren fake verden, men pt. er der ca. 1 million regelmæssige brugere.

Second Life blev udviklet af Linden Lab i 2003, og er baseret i San Francisco.

Second Life brugere (også kaldet Residents) skaber virtuelle repræsentationer af sig selv, kaldet avatars og er i stand til at interagere med andre avatars, steder og genstande. Second Life har også sin egen virtuelle valuta, Linden Dollar.

Selv lever jeg vist nok i den virkelige verden, og overdriver aldrig om noget… 😉

Dagens te citat (klik for at forstørre)

dag20_tecitat

“Om tebordet sidder de damer smukt” er en del af ‘Samlede Digte’ af H.C. Andersen (1805 – 1875), der udkom 20. august 1833.

H.C. Andersen var en dansk digter og forfatter, mest kendt og verdensberømt for sine eventyr. De er oversat til over 100 sprog. En af Danmarks meste kendte skulpturer ‘Den lille Havfrue’ ved Langelinie i København er inspireret af H. C. Andersens eventyr.

udklipHan var også kendt for sine papirklip og menes at have opfundet det flettede danske julehjerte.

Han døde ugift og barnløs.

H.C. Andersens mest kendte citat må være:

‘At rejse er at leve’ og her et citat mere fra ham,

‘Livet er det dejligste eventyr’

og JA det er det og JA tak til (mere) eventyr ♥

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.