Te julekalender 1. december – dagens te og ordsprog

Så er jeg ved at være klar til dagens første te-pakke fra Perchs julekalender. Julehyggen kommer mig i møde og med ivrige hænder trækker jeg pakken ud.

Jeg ser til min store glæde, at der foruden te overraskelsen, er skrevet et ordsprog på dagens pakke.

Først til dagens te, som er en grøn citron ingefær, hvilket passer mig helt fint. For jeg er en lille smule forkølet, og så gør det godt med grøn te og ingefær.

Perch små tebeholdereTeen ligger i en fin grøn dåse, og den kan du bagefter bruge til smykker, piller, knappenåle og den slags bitte små ting.

Den grønne te med citron og ingefær smager ret godt, og smagen er tilpas afstemt, så hverken citron eller ingefær virker dominerende. Der er en god harmoni i denne grønne te-blanding, og der er også en anelse vanilje-aroma i. Uhm!

Ordsproget ser du her og jeg ved ikke med dig, men jeg elsker altså ordsprog, og finder ofte stor visdom i disse. Klik på billedet for at forstørre. Ordsproget er kinesisk og fra 1736.

Dette ordsprog lover meget, men der er noget rigtigt i, at man hygger sig med sin te, og tager sig tid til at nyde den. Og måske glemmer sine udfordringer for en stund i al fald..

Jeg har bestemt mig for også at udvælge et dagens ordsprog, mens jeg drikker dagens pakkekalender gave fra Perch 🙂

Jeg faldt over dette ordsprog:

Der er noget underligt ved livet – hvis man accepterer mindre end det bedste, får man det tit – Af William Somerset Maugham – betydningsfuld britisk forfatter (1874 – 1965)

Og nu er det så, at jeg skal svare på, hvorfor jeg har valgt det.

Jeg tror nok, at jeg går lidt for meget på kompromis på vigtige områder i livet.. Derfor dette budskab. Gør du også?

Trods de tankevækkende ord, så må du have en super dejlig 1. december ♥♥♥

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.