London Bridge Experience, Postcard Teas og en fræk lille mus

Herren og jeg var i London sidste weekend, og vi havde en rigtig god tur med masser af lækker te og sjove oplevelser.

Det ‘fedeste’ vi oplevede i denne omgang, er helt klart London Bridge Experience. Prøv det hvis du kan vanvittige skuespillere, britisk humor og gys. Vi fik begge to smag for meget mere af det scary London Bridge Experience, for det var helt fantastisk og gav os begge et kraftigt adrenalin sus. We like 🙂

På programmet var også Dennis Severs house i Folgate Street, restaurant Wolseley på Piccadilly og Postcard Teas –  men først til London Bridge experience.

London Bridge Experience

udklipLondon Bridge Experience er en rigtig spændende ‘scary’ attraction, delt op i to events. Den ene tager dig via små teatersketchs adskillige år tilbage i tiden. Og du bliver taget med i teatersketchs’ne, hvis du er (u)heldig…. Den anden er turen gennem Horror House.

De super underholdende og humoristiske teatersketchs er primært bygget op omkring London Bridge, men du møder også Jack The Ripper og den store brand i 1666, hvor anselige dele af London nedbrændte.

Ingen scary attraction uden en heks…. for lige pludselig forlød det at der var en heks iblandt os…. Du gætter aldrig, hvem der havde den store fornøjelse at blive ‘kåret’ til heks…. Ja, rigtig gættet – jeg blev hevet op og var i ca. 2 minutter hovedpersonen i teatersketchen… så jeg måtte stå foran hele gruppen (på ca. 20 mennesker), og blive hånet….haha….

vortex-london-bridgeTil alt held blev jeg ikke brændt af, pyha… men fik lov til at gå videre sammen med flokken gennem Vortex. Vortex er denne sindsygt flotte og farvestrålende tunnel, du ser på billedet.

Herren var ikke vild med Vortex, for han lukkede øjnene og skyndede på mig. Desværre gik han bagerst, så jeg kunne ikke få hele mit trip gennem Vortex ordentligt udlevet 🙁

Nu til Horror House

Hvor scenen i den grad skifter. For Vortex er overgangen mellem teatersketchs’ne og Horror House. Horror House er virkelig ikke for sarte sjæle, hvilket London Bridge Experience også gør højlydt opmærksom på via store advarselsskilte i starten af turene. Du må ikke lide af klastrofobi, være gravid eller have hjerteproblemer! Alene skiltningen sætter faktisk gang i adrenalinen…. 😉

Faktisk er det så scary en oplevelse i Horror House, at vores gruppe på omkring 20 personer, skulle gå i gåsegang og med hænderne på hinandens skuldre. Forinden havde London Bridge Experience udvalgt en leder iblandt os, som skulle gå forrest gennem de smalle mørke rum…. Deres valg var faldet på Herren, den gamle rotte…. Men den gamle rotte ville sgu ikke gå forrest, så det måtte jeg gøre….

UdklipDa jeg er lidt af en adrenalin abe, tog jeg imod tilbuddet. Jeg førte gruppen frem i mørket og det var så fedt, tilpas scary…. Forestil dig at du går gennem en gang i totalt mørke, kun oplyst af stroboskoplys ca. hvert andet sekund og det eneste du ser, er afhuggede hoveder foran dig… der kommer tættere og tættere på…

Nu vil jeg ikke røbe alt for dig, der har oplevelsen til gode, men er du til zombier, gys, halloween og den slags, så er det her lige stedet!

Det var kanonfedt og selv Herren blev tændt….. Link til London Bridge Experience, klik her

Og nu til musen i:

Dennis Severs’ House, Folgate Street

folgate_street

Dennis Severs’ House, Folgate Street 18

En lille bitte mus pilede hen over gulvet i Dennis Severs’ House på Folgate Street…. Jeg skreg højt…….

Eller det kunne have været sjovt, hvis det havde været tilfældet, for Dennis Severs’ House på Folgate Street var en flot, men noget kedsommelig oplevelse. Jeg blev derfor lidt skuffet, for mine forventninger til Dennis Severs ide og plot var stor.

Ideen med Dennis Severs’ House er, at du skal føle dig som en usynlig tilskuer til livet, som det opleves og leves i Folgate Street 18, London fra perioden 1724 – 1914.

Du (for)følger en silkevævende familie i et par generationer, gennem hver af husets ti rum.

De ti rum byder på forskellige indtryk og oplevelser, hvor du kommer til at bruge alle dine sanser. Det er i al fald intentionen fra Dennis Severs.

Det tiende rum, altså endestationen øverst oppe, var det, der bedst fangede mig. Det var så lurvet, så fattigt, så koldt, så fugtigt, så min fantasi kom først for alvor på arbejde der…

Pierre le Tan at Dennis Severs HouseDer lå snavset og brugt sengetøj, der var hul i loftet og gulvet, natpotten stod ved siden af sengen, der hang vasketøj til tørre overalt og hele set-uppet var fantastisk gennemført og autentisk.

Men jeg fik ikke den samlede storslåede oplevelse, jeg havde regnet med, for der blev lukket for mange mennesker ind af gangen. Og det gør det altså svært at leve sig ind i ideen og plottet…

Læs mere om Dennis Severs’ House

Restaurant Wolseley og Postcard Teas

Vi fik også besøgt nogle fantastisk dejlige restauranter, heriblandt Restaurant Wolseley, som du ser her på billedet. Wolseley emmer virkelig af London og stedet favner hele den britiske ånd, i hvert fald i mine grønne øjne. Den kan du læse lidt mere om, ved at klikke her på linket.

Postcard Teas er en teforretning, der brander sig blandt andet ved at købe te fra små tefarmere. Ophavsmanden og hans ideer og visioner finder du her, tryk på linket.

Det var alt for London lige pt. Jeg er selvfølgelig allerede i gang med at planlægge den næste tur til London og har gang i en London liste, lur med her og find måske lidt inspiration til din tur. Link til London listen, klik her.

Hav en nice dag fyldt med god te ♥

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.