Min London liste – lad dig inspirere

Næste gang turen går til London

Skulle jeg gerne kunne krydse de fleste af nedenstående punkter af på min London liste.

Jeg har været i London en del gange efterhånden, og set alle de større turistattraktioner, så de vil ikke figurere på min lille liste.

Derimod vil der naturligvis være en del fokus på te oplevelser ♥ Brug listen som inspiration til din egen London tur. Den bliver løbende udvidet, når jeg ‘falder’ over noget.

London listen:

Udklip

 • Stormagasinet Fortnum & Mason, fordi de laver deres egen te og derudover er televerandør til det engelske kongehus. Det er ikke, fordi jeg er til monarkiet faktisk, men jeg synes, at det kvalitets stempler Fortnum & Masons te og så er det samtidig lidt sjovt, hvis man kan få at vide, hvilken te (den snobbede) Dronning Elizabeth drikker 😉 Jeg har da tænkt mig at spørge, haha…
  Link til Stormagasinet Fortnum & Mason, klik her.

london-first-tea-pub

 • The Tea Pub, som laver deres egne tea tasting menuer og drinks med te. Tea tasting menuerne er super sjove, fordi du ikke selv får lov at bestemme, hvilke teer du skal smage. Skulle du få lyst til en Cocktail, kan du til gengæld selv ‘styre’ indholdet. The Tea Pub’s ‘Earl Gray & Tonic’, skal jeg bare smage, for det første fordi jeg elsker Earl Grey, men også fordi denne særlige kombination med tonic lyder helt uimodståelig.
  Link til The Tea Pub, klik her.

Udklip

 • London Bridge Experience endnu en gang, og denne gang vælge London Tombs, som giver den optimale skræk oplevelse. I hvert fald er den kåret til at være Londons mest scary attraktion (jeg elsker gys). Sidst vi var der, valgte vi familie udgaven, som egentlig var scary nok, men mere vil jo have mere – og gemalen viser sig at have det på nøjagtig samme måde 😉
  Link til London Bridge Experience, klik her.

 

 

 • vegansk afternoon teaVegansk Afternoon Tea på Hotel The Egerton House i Knightsbridge, der ligger syd for Hyde Park. Hotellet er indrettet herskabeligt og elegant med fokus på det viktorianske look. Deres Afternoon Tea er fornylig blevet vurderet af the Afternoon Tea Awards 2017, hvilket betyder, at de er taget med i en top 50 liste, så der er slet ikke noget at vente på. Lige noget for herren og mig.
  Link til vegansk afternoon tea, klik her.

 

Udklip

 • The Poetry Café i Covent Garden, hvor man kan høre poesioplæsninger på udvalgte aftener. Glemmer aldrig dengang jeg overværede en lignende aften i Århus på Gyngen. Det var bare så sjovt og hyggeligt. Poetry Café serverer foruden en god kop te, vin, øl og andre drikkevarer, vegetarisk suppe plus frugt og kage. Husk at tjekke om der er oplæsninger, for det er kun et par udvalgte aftener om ugen.
  Link til Poetry Café, klik her.

 

 • Bromptom Cemetery, fordi det er en af ​​Storbritanniens ældste og mest interessante kirkegårde. Her er historiske monumenter kombineret med træer og dyreliv samtidig med historier om de bemærkelsesværdige mennesker, der ligger begravet her. Kirkegården ligger i Kensington, London tæt på Earls Court undergrundsstation.
  Link til Brompton Cemetery, klik her.

Rigtig god dag til alle, der kommer forbi her 🙂
Dream big ♥

This post is also available in: enEnglish (English)

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.