Te julekalender 6. december – dagens te og ordsprog

dag6_julekalenderEndnu en te fra Perch ser dagens lys. Det er en grøn rabarber te. Når jeg tænker på rabarber, er det altid rabarber kage, der dukker op på min nethinde. Så rabarber teen her har noget at leve op til…

Den dufter nu godt her i koppen, og den smager også godt. Jeg kunne dog godt have ønsket en kraftigere smag af rabarber, men jeg synes alligevel den gør indtryk.

dag6_teJeg havde en veninde engang, der bagte den mest lækre rabarberkage. Hun var af den overbevisning, at hun var en åben og ærlig person. Og hun mente selv, at hun ved at sige sin mening (altid uopfordret), kun havde de bedste intentioner?

Den måde hun virkede på mig, var dog en helt anden. Jeg mener, at hun var grov og uforskammet. Og derfor endte jeg til sidst, med at ‘slå op’ med hende.

Derfor dette dagens ordsprog fra mig:

‘Den som holder sig gode venner med alle, er ikke ven med nogen’ – ukendt oprindelse.

Men hvad mener du, kan man være ven med alle? Eller forudsætter det en særlig visdom? Og er der overhovedet nogle, der kunne tænke sig at være ven med alle…

dag6_ordsprogDagens te citat fra Perch lyder (klik på billedet for at forstørre)

Jeg spekulerer lidt på, om der er en dybere mening her… men jeg kan ikke lige finde den.

I hvert fald var George Orwell en stor te drikker. Og han har beskrevet en 11-trins metode til at lave en god kop te. Hvis du vil læse det, så klik her.

Nu vi har George Orwell på tapetet, kommer jeg selvfølgelig til at tænke på hans bog ‘1984’.

udklipSnowden-sagen for et par år siden, gav George Orwells ‘1984’ et kraftigt comeback på Amazons bestseller liste. Vi har været inde og se filmen ‘Snowden’, og den kan vi virkelig anbefale. Den er ikke kedelig et eneste sekund, og ‘historien’ bliver fortalt på en særdeles interessant måde.

Efter filmen om Snowden, er vi begyndt at blænde vores kamera på pc’en. You never know…. min søster gør det også. Ved ikke om det er os, der er tossede?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.