Te julekalender 5. december – dagens te og ordsprog

Dagens te dufter virkelig godt. Men det er en sort kvæde te, som jeg aldrig plejer at købe, så jeg håber virkelig, at jeg kan lide den. Der er også hibiscus og æble i, så måske….  Nå, jeg krydser fingre!

Wow, surprise – den smager faktisk virkelig godt og smags sammensætningen mellem sort te, hibiscus, æble og kvæde er en god kombination. Jeg tænkte ellers åh nej, en kvæde te i dag…. Hvad mere kan gå galt? 🙂

kvaedete_dag5Det ser forøvrigt ud til at jeg får et par tøse aftener de næste par dage, for herren er ude.

Eller et par hygge aftener med bøger og te. Jeg bestemmer helt selv, yubii….

Det er egentlig utrolig hyggeligt at have et par alene aftener, og jeg kan mærke, at jeg lader op. Så ikke et ondt ord til herren.

dag5_citat

Dagens te citat kommer fra selveste Mick Jagger (klik på billedet for at forstørre)

Jeg var ikke klar over at han drikker te, men han er jo englænder. Så måske ikke så overraskende alligevel. Manden er lige fyldt 73 år, og skal være far igen for ottende gang.

Der er forbløffende mange citater på nettet af Mick Jagger, og det har været svært for mig at vælge et af dem ud.

udklipJeg er endt med nedenstående vise ord fra Mick Jagger, fordi jeg selv har et indlæg, der handler om ‘Regler’ – og især om alle de uskrevne regler. Den berømte brasilianske forfatter Paulo Coelho har i denne forbindelse været en stor inspiration og hjulpet mig godt på vej. Link til mit indlæg, klik her.

Og nu til dagens vise ord fra Mick Jagger:

‘People are so brainwashed by the rules that they don’t know what really matters’ – Mick Jagger

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.