Te julekalender 4. december – dagens te og ordsprog

dag3_julekalenderDagens te er sort te med mango. Denne kombination har jeg aldrig prøvet før.

Jeg er vild med mango og har førhen drukket meget grøn te med mango.

Faktisk havde jeg en gymnasieveninde engang, som jeg altid drak grøn te sammen med. Grøn te med mango. Vi var slyngveninder, og det er ret sjovt at tænke tilbage på i dag, hvor vi er blevet SÅ forskellige. Vi var dengang begge to meget generte og tilbageholdende, og vi har siden udviklet os i vidt forskellige retninger. Jeg tænker altid tilbage på ‘dengang’, når jeg drikker grøn te med mango.

dag4_theTilbage til dagens the. Jeg synes, at mango passer bedst i en grøn te, ikke en sort te. Men der skal jo være noget for enhver smag…

Og dagens te skal nok blive drukket ♥

For jeg har jo herren, han plejer at drikke, hvad der bliver serveret 🙂

Nu til dagens te citat nedenfor (klik på billedet for at forstørre).

perch_dag4_ordsprogDet er skrevet af den amerikansk fødte, britiske forfatter Henry James (1843 – 1916). Henry James tilbragte store dele af sit liv i Europa og blev britisk statsborger kort før sin død. Han blev kendt for sin uovertrufne evne til at beskrive menneskelig adfærd og psyke.

Citatet stammer fra hans mest populære bog ‘Portræt af en dame‘. Bogen blev filmatiseret i 1996 med Nicole Kidman som hovedfiguren Isabel Archer.

Bogen udkom første gang på engelsk i 1881, og den tager fat i temaerne, personlig frihed, illoyalitet og ansvar. Den er også blevet oversat til dansk.

henryjamesHenry James, som du ser her til højre, er derudover ophavsmand til mange spændende citater, og jeg vælger et fra ham i dag. Jeg har valgt dette:

“It’s time to start living the life you’ve imagined.”

Og jeg selv er i fuld gang med dette; efter mange år hvor jeg har gjort det stik modsatte.

Hav en dejlig søndag 4. december 2016!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.