Fire fede tøsefilm og ayurvedisk te fra Cosmoveda

Closer

Er du til lidenskab, drama og flotte fyre?

Så placer dig godt i sofaen, tænd et par fyrfadslys og husk en kande te. Nu er du klar til den fedeste tøsefilm.

‘Closer’ handler om parforhold, sex, kærlighed, begær og utroskab. Om det evige dilemma i at nøjes med een. Om begæret efter andre. Om behovet for at blive bekræftet. Med andre ord indeholder ‘Closer’ alt, hvad et romantisk drama skal indeholde.

De fire skuespillere, der besætter hovedrollerne, spiller så overbevisende, at man tror på dem hele vejen igennem. Føler med dem og græder med dem.

Clive Owen og Natalie Portman modtog begge en Golden Globe for deres roller, fuldt ud fortjent.

Closer er fyldt med følelser, lækker musik og skuespillere, man ikke kan undgå at falde lidt for. Især Jude Law gør sig grundigt bemærket 😉

Se den her!

Tracks

Er du typen, der drømmer om vandrerture? Gøre noget ingen andre har gjort?

Så vil du finde ‘Tracks’ helt uimodståelig.

Du møder den unge australske kvinde Robyn på 25 år, der egentlig var godt i gang med at studere, alt imens helt andre længsler langsomt begyndte at trænge sig på.

Bylivet var begyndt at kede hende og hun havde ikke helt hjertet med i sine studier. Ørkenen derimod havde en sær tiltrækningskraft på hende…

Robyns tur tværs over Australien

Robyn fik derfor den vilde ide at krydse Australien sammen med sin trofaste hund og fire kameler. En tur på over 2.700 km (se kort). Til sammenligning er Jylland 337 km. lang.

Hvorfor hun ville krydse Australien?:

– Jeg har intet klart svar. På den anden side, hvorfor ikke? Jeg tror på, at når man har stået stille for længe, må man smide en bombe og springe… og bede…

Filmen byder udover Robyn og hendes vovemod på fantastisk smukke naturoplevelser ♥ Se den… jeg tror ikke, at du bliver skuffet.

Se den her! 

Spis Bed Elsk

En rigtig feel-good film, der handler om en kvindes søgen efter det sanselige, det sensuelle, det fede, det vilde, ja alt der ikke giver associationer til hverdagens evige gentagelser. Filmen med Julia Roberts i hovedrollen udspiller sig i Italien, Indien og Indonesien (Bali).

Filmens tema er udlængsel, en søgen efter livets mening, en søgen efter sig selv og følelsen af at have alt det, man troede, at man ville have – kun for at finde ud af, at det slet ikke var det, man havde brug for… og at livet må handle om mere end ægteskab, hus og karriere…

Filmen er baseret på en selvbiografisk bog af Elizabeth Gilbert, og selvom filmen er lidt laaaaaaaaaang i spyttet, er du underholdt på bedste vis, hvis du tænder på romantik, spiritualitet, eksistentielle problemer, yoga, meditation og selve livets essens.

Se den her!

PS. Hvem kan finansiere mig? 😉
(Jeg vil også til tre lande og genfinde mig selv – ville vælge Japan, Peru og Kenya)

Wild

I Wild møder du amerikanske Cheryl, der efter sin mors død, en hård skilsmisse og lemfældig omgang med både mænd og stoffer, vælger at gå Stillehavsruten Pacific Crest Trail.

Med overvejelser om sit liv og en alt for tung rygsæk udfordrer hun sig selv både fysisk og psykisk, og hun indleder nu den lange rejse både for at finde sig selv, men også for at finde vejen til et nyt liv.

Rejsen bliver mere end almindeligt ‘farlig’, da Cheryl hverken har forberedt sig nok eller trænet tilstrækkeligt.

Det gør naturligvis kun Cheryls trekking tur meget mere spændende for os, der ser på!

Stillehavsruten Pacific Crest Trail

Wild er ligeså ‘fed’ som Tracks, og også baseret på en sand historie, hvilket i mine øjne gør film meget mere interessante.

Hvis du kan lide filmen, bliver du endnu mere vild med bogen, som i øvrigt kan lånes på landets biblioteker.

Se filmen her!

Cosmoveda te

Cosmoveda laver de mest fantastiske og udsøgte ayurvediske krydder- og urteteer.

Alle Cosmovedas teer er sammensat og baseret på ayurvedisk filosofi – livets visdom.

Jeg har smagt Cosmovedas Pitta te, som har en lækker afstemt lakridssmag fra lakridsrod og fennikel.

Cosmovedas te udmærker sig også ved ikke at være tilsat aromatiske olier, som jeg synes, giver en ‘kunstig’ smag.

Find din ayurvediske ‘kropstype’ her

Selv er jeg mest Pitta, med Vata på en stærk andenplads.

De råd, der er angivet for Pitta, passer fantastisk godt på mig. Kostrådene om søde frugter, kokos og bladgrønsager er lige mig, da jeg indtager de nævnte ting dagligt med stort velbehag. Ingen mælkeprodukter til mig, da jeg rent bogstaveligt får ‘knopper’ og uren hud af det.

Jeg elsker at grine, og være i naturen (sidstnævnte skal jeg dog forsøge at prioritere mere). Sauna kan jeg ikke fordrage, for jeg føler ikke, at jeg kan trække vejret…. Og stor solbader har jeg heller aldrig været. Sjovt nok gør jeg det ‘rigtige’ i forhold til den Ayurvediske videnskab.

Læs mere om Ayurveda her, hvor du også kan teste, hvilken ayurvedisk kropstype, du er.

Og nu har du så alle ingredienser til at nyde en fed tøsefilm – eventuelt med en af ovenstående teer fra Cosmoveda ♥

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.