Ugens hjerter fra Korfu + et godt råd til hvordan du også kan prioritere!

Ugens hjerter fra Korfu

Ugens hjerte handler om at se overalt og når som helst. Og gerne hjerter der pludseligt opstår ud af det blå… Det mestrer Mona – min gode gamle veninde – og jeg synes det er så sjovt, at jeg er gået med på legen.

Og jeg bliver bedre og bedre til det kig også med på Monas skønne facebookside ‘Se mit hjerte’ – det er så hyggeligt at følge med i.

Jeg bliver nok aldrig helt så god til at manifestere hjerter som Mona, for mit fokus er alle mulige andre steder…

Derfor blev jeg virkelig glad for min seneste sms fra Birgitte – hun er nemlig også ved at få hjerter på hjernen

Så meget at hun straks måtte knipse et billede af de her smukke hjerteformede blade fra Korfu og sende det til mig. Ja, for det er desværre ikke mig, der er på Korfu… 😉

Et par vise ord

Hver mandag – fredag året rundt havner visdommens skærende klare, knivskarpe og kloge ord i min mailbox. De minder mig hver gang om, hvad der egentlig er vigtigt her i livet…

Nu ved jeg godt, at vi mennesker er meget forskellige, men set fra mit perspektiv, fylder tryghed, status, penge, magt og ære alt for meget. Livet er jo kort…

For mit vedkommende, skal der helt andre boller på suppen, før jeg bliver glad – fx skal der helst være en vis grad af uforudsigelighed i alle livets største glæder, en passende portion af overraskelser, så meget spontanitet som overhovedet muligt plus en masse humor, fis og ballade – ja, mere skal der ikke til såmænd 😀

Det bliver derfor disse ord, du får med til din weekend denne fredag:

On this day of your life Lili Britt, I believe the Universe wants you to know……

– that safety is not the thing you should look for in the future.

Joy is what you should look for 

Security and joy may not come in the same package. They can…but they also cannot. There is no guarantee.

If your primary concern is a guarantee of security, you may never experience the truest joys of life. This is not a suggestion that you become reckless, but it is an invitation to at least become daring.

Love, your Friend 

God weekend til alle, der kommer forbi her 😀

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.