Ugens hjerte + super nem, glutenfri og vegansk pizza

Ugens hjerte

Hjerte af vand

Ugens hjerte handler om at se ♥ overalt og når som helst. Og gerne hjerter der pludseligt opstår ud af det blå… Det mestrer Mona – min gode gamle veninde – og jeg synes det er så sjovt, at jeg er gået med på legen.

Og jeg bliver bedre og bedre til det ♥ kig også med på Monas skønne facebookside ‘Se mit hjerte’ – det er så hyggeligt at følge med i.

Jeg bliver nok aldrig helt så god til at manifestere hjerter som Mona, for mit fokus er alle mulige andre steder… Men dog bare det at have det i sin bevidsthed, ændrer altså noget, for se nu det her vand, jeg spildte på mit bukseben i forbindelse med opvasken for et par dage siden. Det er trods alt et godt bevis på, at vi manifesterer, hvad vi har fokus på.

Også selv om vi ikke konstant går og tænker på ‘det’.

Da vi tiltrækker det, vi har fokus på – og det er ikke rent hokus pokus, for vores underbevidsthed skal nok sørge for at give os ret! – så er det helt oplagt at holde øje med strømmen af negative tanker og overbevisninger.

Vores underbevidsthed er nemlig skruet sådan sammen, at hvis vi har en underliggende tro på, at det hele er noget ‘crap’, så vil vi ubevidst opsøge og gå efter omstændigheder, der giver os ret. Det er noget scary, synes jeg.

Her får du nogle øvelser til at holde det gode fokus ♥

Og nu til noget helt andet 🙂

En super nem vegansk pizza

Forleden ‘stødte’ jeg ind i denne ret nemme pizza, lavet af en glutenfri tortillabund af brune ris. Prøv den – den smager fantastisk 😀

Vegansk pizza

vegansk pizza

Glutenfri og vegansk pizza

Glutenfri tortillabund (Føtex)
Økologisk ketchup (Irma)
Vegansk revet ost (Føtex og Irma)
Artiskokker (Irmas færdige i glas)
Avocado
Oliven
Rødløg
Blandede salatblade

Chiliolie

Olivenolie
Chiliflager
Paprika
Ketchup

Pesto-hvidløgsolie

Olivenolie
Hvidløg
Basilikum
Urtesalt

Sådan gør du:

  • Læg tortillabunden i et ovnfast fad
  • Smør tortillabunden med Irmas økologiske ketchup
  • Smid vegansk revet ost over
  • Lun i ovnen på 180 grader i ca. 12 min.
  • Når osten er smeltet og det hele er lunt og sprødt, så kom artiskokker, avocado, oliven, rødløg og salat på – eller hvad du nu har lyst til!
  • Hæld derefter godt med chili- og hvidløgsolie over 😉

Uhm, den smager himmelsk – pizza er og bliver en af mine livretter. Opskrift og billede fra Jeanette i Enzoshop på Frederiksberg.

Skal du ikke prøve den her i weekenden?

Rigtig god weekend til alle ♥

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.