Ugens te og tanker, 21. januar 2017

“Tante Lottes julete”

Jeg drikker stadig julete. “Tante Lottes” julete. Min favorit fra “Tante T” lige pt.

Tanterne har selv opfundet og skabt denne her fantastiske julete.

tante-t-juleteHer kan du se, hvad der er i den:

Sort te, grøn te, vanille, kardemomme, kanel, lakridsrod, koriander, fennikel, ingefær, nelliker, æble, jordbærblade, rosenblade, orangeskaller, saflor, solsikkeblade, blå katost aroma.

Hele atten forskellige dele ♥

Og den holder 100 % den blanding.

Hver gang jeg køber te hos “Tante T” i Torvehallerne, København, spørger jeg, om jeg må få en teprøve. For jeg elsker nye smage og har som regel på forhånd hjemmefra bestemt hvilken te, jeg gerne vil smage.

Tanterne svarer altid:

‘Ja, hvad kunne du tænke dig?’

Tak for det, “Tante T”, for jeg er konstant på jagt efter nye smagsoplevelser, og ville da blive ruineret, hvis jeg skulle købe 100 gram te, hver gang jeg havde lyst til at smage på en ny te 🙂

“Tante T” er forøvrigt den televerandør i Danmark, der har allerflest økologiske teer. Det gør mit øko-hjerte glad ♥

PS. Du kan stadig få denne julete hos Tante T til halv pris 😉

Se også tanternes øvrige teer, læs mere her.

Be right or be love ♥

Hvad vælger du?

Da jeg var yngre, tænkte jeg at det altid måtte være mit synspunkt, der var det mest ‘rigtige’. Og det var det jo også, FOR MIG. Jeg er heldigvis blevet klogere med alderen.

UdklipJeg forsøger nu at være venlig i alle situationer… Og dæmper min trang til at sige min mening…

Glemmer aldrig en gammel veninde, jeg havde en del år tilbage, der med stolthed i stemmen sagde, at hun var åben og ærlig. Det hun mente med det var, at hun altid sagde sin mening – og det gjorde hun gerne uden at være blevet bedt om det. Det var desværre mest af den kompromitterende slags, når hun sagde sin mening. Jeg prøvede at sige det til hende, men hun affærdigede mig lidt og svarede:

‘Jeg er åben og ærlig, og det er jeg, fordi jeg bekymrer mig for andre og holder af dem’.

Mig:

-‘Øøøøhhhh, nå okay’!? 

Jeg forstod ikke et muk af, hvad hun sagde.

Men det sjove var, at hun sagde det samme om mig. At jeg havde mine meninger. Og det havde/har jeg også, men jeg blafrer ikke ud med dem mere, medmindre jeg bliver bedt om det. Og så er en mening jo altid subjektiv.

Så det jeg forsøger at sige

er at jeg har haft nogle mennesker i mit liv, der altid skulle fyre deres lorte 😉 meninger af. Nogle af dem gør det stadig. Det kan jeg nok ikke lave om på. Heldigvis tager jeg ikke tingene så tungt mere.

Fordi i mine øjne kan meninger og betragtninger kun være subjektive. Og det hjælper at have den betragtning i forhold til andres meninger.

Og husk vi ser verden, som vi er, ikke som den er.

Hav en HJERTELIG god dag –

Med masser af te og love ♥

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.