1. Pisk en matcha – 2. Spis bæredygtigt

Hvad med en matcha event hos Stick’s n’ Sushi?

Hvor du lærer:

  1. At piske en matcha og
  2. At drikke den som en japaner

Når matchaen er pisket og klar til at drikke, får du serveret små desserter med matcha i, samtidig med at du hører en masse om matchaens høje næringsværdi.

UdklipMatcha er en pulverte, hvor du drikker selve tebladet og på den måde får glæde af alle teens egenskaber. Den er rig på A- og E-vitamin og indeholder derudover en række andre vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre.

Du pisker den her:

Stick’s n’ Sushi
Borgergade 13
København K

Eventen foregår udvalgte søndage og varer ca. en times tid.

Link til matcha events hos Stisk’s n’ Sushi lige her.

Matcha event hos Sing Tehus

Jeg deltog for et par år siden i en matcha event hos Sing Tehus (og skal selvfølgelig også prøve ovenstående matcha event hos Stick’s n’ Sushi på et tidspunkt), som faktisk var rigtig hyggelig, dels fordi jeg mødte andre te-entusiaster, men også fordi flere af de øvrige kursister var virkelig seriøse omkring deres matcha event og havde iklædt sig japansk tøj. De ville desværre ikke fotograferes, så derfor ser du Leslie, vores matcha underviser på billedet i stedet for.

matchaJeg kan dog fortælle, at der på holdet den dag, var:

  • den helt unge pige i lilla og lyserødt farvet asiatisk outfit, som så ikke mindre end fantastisk ud
  • den lidt ældre kvinde i japansk inspireret silkekjole, der med den mest største elegance stod op og piskede sin matcha

Begge to helt uforglemmelige i deres fremtræden. Hvem ved, måske du også møder nogle spændende typer?

Det glæder mig under alle omstændigheder, at matcha trenden har bredt sig så meget, at Stick’s n’ Sushi nu også har taget denne disciplin til sig.

Jeg har forøvrigt spist der mange gange – det er en af mine favorit restauranter – og selvfølgelig smagt deres matcha. Den smager rigtig godt!

Spis økologisk hos Stick’s n’ Sushi

stick's n' sushiGør mig stolt af at være dansker, for hallo hvor har de bare taget initiativ til mange interessante og bæredygtige projekter, som fx disse:

  • for det første er en stor del af deres grøntsager økologiske, idet de får leveringer fra Aarstiderne.com. (hvor mange restauranter har lige økologisk mad?)
  • for det andet er der et stort udbud af vegetariske og veganske retter (jeg spiser faktisk aldrig sushi der)
  • for det tredie afholder Stick’s n’ Sushi en del spændende events, og foruden matcha eventen her, kan du for eksempel lære, hvordan man mixer en cocktail

Tjek Stick’s n’ Sushi mange events ud, klik her.

Stick’s n’ Sushi er derudover ved at brede sig i den store verden, og du finder også kæden i London og Berlin. Hvis du ikke kan lide sushi, så hold dig ikke væk, for der er et væld af mættende salater og grøntretter på menukortet.

Forøvrigt håber jeg, at herren læser med her, for er det ikke længe siden, vi har besøgt Stick’s n’ Sushi? Tsk tsk…. ♥

 

 

 

 

 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.