Jeg blev vækket med denne søde sms fra Dao

Min månedlige forkælelse

dao-pakkebeskedSms’en var foranlediget af de tre gymnasiedrenge, August, Claes og William. Du ved, de tre gutter, der har lovet at bringe dig månedlig forkælelse i form af en teboks ♥

Da jeg så sms’en fra DAO, tænkte jeg_

– Der hænger da vel virkelig ikke en pakke på min dør!? Det har jeg da aldrig oplevet før…. 🙂

Søvndrukken stod jeg derfor op lidt før jeg plejer, bare for at se om det nu passede. Og det gjorde det minsandten.

taske-teboksSe, det er bare sådan noget, jeg falder for med et brag. Her hænger min teboks og venter på mig.

Wauw, det er hvad, jeg kalder at bringe det helt til døren!

Jeg knipser et billede og lægger pakken på bordet. Så dejligt at vågne op til – ja, jeg er nem at glæde…. og jeg vil da langt hellere have en teboks end fx en buket blomster. Lige et lille hint her…. til herren 😉

En kop te at vågne på, og så pakke ud.

teboks-alle-teer-fotoSe her hvor fint og lækkert det hele ser ud.

Der mangler måske lige et stykke mørkt chokolade – men det har jeg læst, at drengene vil råde bod på…

Jeg kan godt lide at der både er tebreve og løs te. For nogle gange skal det gå stærkt eller du er træt og gider ikke stå og fumle med løs te.

teboks-velkommen-tilDer ligger også et velkomstbrev i kassen og du kan læse med, hvis du har lyst. Klik på billedet for at forstørre.

Mit navn er skrevet med håndskrift, og det er egentlig meget charmerende, at drengene har valgt det.

Man mærker tydeligt, at de selv har en rigtig stor passion for te, og at det ikke bare er en fiks ide, denne her teboks.

 

Pakkens indhold

Der er to pakker løs te fra det danske mærke ‘Min Yndlings Te’. Desværre to næsten ens urteteer, hvilket nogle måske vil juble over, men det er jeg altså lidt skuffet over. Det må jeg sige. For jeg kommer straks til at tænke på kedelige Cool Herbal, og jeg kan se, at der er tæt på at være de samme ting i – hm….

Grå blanding indeholder:

Lakrids, lemongræs, pebermynte og kinesisk grøn te

Turkis blanding indeholder:

Lakrids, lemongræs, pebermynte og ingefær

turkis-blanding-teI min mund smager de to teer næsten helt ens, og som du også kan se, er der næsten de samme ting i.

Begge urteteer har en gennemtrængende smag af lakridsrod. Sjovt nok er jeg vild med lakrids, men lakridsrodssmag i te, synes jeg, er ualmindeligt trættende.

Pyramideformede tebreve

Resten af teboksen indeholder pyramideformede tebreve fra temærket ‘Fine & Noble’, som kommer fra en af ​​de førende tyske grossistvirksomheder af te og tilbehør til te. Jeg har aldrig hørt om eller smagt te fra det mærke før, men det er altid seriøst, når te er pakket i pyramideformede tebreve, da det giver mulighed for at bruge større stykker blade og frugt. Ydermere giver den gode plads i tebrevet, også teen bedre muligheder for at fusionere og afgive smag.

fine-and-noble-teaDet ene pyramide tebrev er en klassisk sort te fra Assam-området i Indien og den anden en frugt-te.  Og de to tebreve forfører mig heldigvis – rent smagsmæssigt. Den sorte Assam te smager virkelig godt. Den er fyldig med en intens duft og en lækker sød maltet smag.

Frugt-teen (og jeg kan normalt ikke lide frugt-te) smager overraskende godt, den er varm, sød og lækker i smagen. Den vil med garanti også smage supergodt som iste.

Forsætte med teboksen?

Jeg vil selvfølgelig give teboksen nogle flere forsøg. I og med at jeg elsker overraskelser og så det faktum at du smager noget te, du ikke selv kunne drømme om at vælge 🙂

Og så krydser jeg bare fingre for at der vil være knap så meget urtete med næste gang….

Du kan læse mere om teboksen, klik her.

Hav en dejlig søndag med din yndlingste ♥

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.