Marts måned energier og ideer

Marts – måneden hvor du kan overdrive alt og gøre en myg til en elefant

Numerologisk set står marts på et 3 tal, og derfor Jupiter, da 3 tallet relaterer til Jupiter.

Det er derfor særligt 3 tals energien, der vil være i spil i marts måned.

Det er en energi, der i høj grad har fokus på at forstørre alt, både det positive og det negative. Der ligger dog også en masse vindermentalitet, vækst og målrettethed i denne energi.

I denne måned kan du også føle dig ekstra sensitiv og have tendens til stress, husk derfor at sørge for tid til dig selv.

Hindbærbladsthe med roser og kardemomme – smager lækkert og dufter fantastisk.

Jeg har selv tænkt mig at begynde at holde lørdag og søndag helt arbejdsfrie, og lade være med at sidde i timevis foran computeren i de to dage.

Nu hjælper det også lidt på det, at det er ved at blive lysere i vejret, selvom jeg dog er typen, der elsker den mørke tid. Elsker hyggen med stearinlys, lune tæpper og en varm kop te.

Nu vi snakker om te, så prøv at købe nogle af Camilla Plums teer. De er anderledes og meget velsmagende. Anbefaler specielt hindbærbladsteen. Tjek det ud her!

Min marts byder på:

 • Sådan ser en blindtegning ud. Der ligger utrolig meget information i sådan en afbildning.

  Et besøg af håndlæser Janne Vang, der kommer til os (en tøsegruppe på 6 piger) og fortæller lidt om sin spirituelle vej og giver os nogle eksempler på, hvordan hun arbejder. Vi bliver efterfølgende guidet til at lave blindtegninger, som Janne tager med hjem og tolker og derefter sender til blindtegningens ejermand indenfor en uge. Hvis du også vil samle nogle veninde og have besøg af Janne, så finder du hende her!

 • Lytte til de meget spirituelle podcasts ‘Guddommelig sex’ og ‘Dialog med Universet’ (læs hvad de handler om her)
 • Astrologikursus
 • Hele to runde fødselsdage og et par påskefrokoster…
 • Endnu en Stargate meditationsaften i Valby. Stargatens kraftfulde, transformerende energier giver dig mulighed for at gå dybt ind i meditation, samtidig med at du løfter din vibration så du bagefter føler en indre ro, glæde og frihed. Aftenen vil bestå af en eller flere kanaliserede meditationer, hvor kærlige energetiske væsener kommer tilstede og arbejder med hver enkelt i form af det kanaliserede ord og energiens nærvær. Aftenen afsluttes med en kort personlig kanalisering til alle. Det er også muligt at være med online.
 • Fortællinger om sex, lyst og skam blander sig med latter, og der opstår et helt særligt bånd imellem kvinderne.

  Se dokumentarfilmen ‘Smoke Sauna Sisterhood’, der handler om en gruppe kvinder, der deler deres mest personlige historier, mens kameraet indfanger deres kroppe i smukke nærbilleder. Filmen er Estlands Oscar-bud og har vundet et utal af priser verden over.

 • Læse flere af Paulo Coelhos bøger, da jeg i høj grad resonnerer med hans indsigter og vise ord. Hvad mener du fx om dette statement? Ja, dig 🙂 (nedenstående udsagn er fra Paulo Coelhos bog ‘Heksen fra Portobello’):
  “Verden er gået glip af virkelig mange håndværkere, designere, konditorer, kokke osv., idet masser af mennesker –  i stedet for at følge deres hjerte – på grund af prestige og penge er gået den akademiske vej…”

God marts måned til alle, der kommer forbi her 😍💕

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.