Numerologi: 11/2, en energi der giver uro, stress og søvnløshed, som alle med navnet Karin, Tina, Lilli, Brian og Stig har med sig

Samtidig er denne energi også meget udbredt

11/2 energien som jeg taler om, vil jeg skønne at omkring 75% af befolkningen bærer enten via deres navn eller fødselsdato.

Du har også 11/2 energien med dig, hvis du er født den 11. i en hvilken som helst måned, hvis du er født i november måned, hvis du er født i 1910, 2009 og 2018 eller bærer navne, hvor talværdien bliver 11/2.

Talvibrationen 11/2 er en energi, der giver tendens til uro, dårlig søvnkvalitet og stor trang til at dulme følelser med fx tobak, mad, søde sager, alkohol, sex, overdrevent med arbejde eller motion osv. osv. Med 11/2 er man ofte både behagesyg og konfliktsky, altså en pleaser, der tænker meget over, om man nu gør det godt nok, og om man er god nok. I det hele taget bekymrer du, der er repræsenteret med 11/2, dig alt for meget om andre menneskers meninger.

Det kan også være virkelig svært for dig, der er repræsenteret med 11/2 at træffe beslutninger, som (igen) kan stresse og give tendens til bekymringer og søvnløshed. En anden ting, der tit sker, når man er repræsenteret med talværdien 11/2, er at mange ting glipper lige før målstregen.

Overvægtige mennesker og alkoholikere er altid repræsenteret af 11/2 eller offertallet 12/3, som jeg skriver om næste gang.

Forsvarsmekanismer

Nedenfor finder du nogle af de almindeligst forekommende forsvarsmekanismer, der knytter sig til 11/2.

 1. afhængigheder/misbrug af enhver art
 2. selvdestruktiv opførsel
 3. pleasende adfærd
 4. følelsesmæssig tilbagetrækning
 5. selvkritik
 6. tilsidesættelse af sig selv
 7. dække følelser bag et smil
 8. tavshed
 9. opgivenhed
 10. hjælpeløshed

11/2 er en energi, jeg også kender fra mig selv, så jeg har haft et meget udfordrende numeroskop faktisk..

For mit vedkommende betød det, at jeg gik alt for meget op i, hvad andre mennesker tænkte og mente. Det er jo sådan med de forskellige energier, at du ikke nødvendigvis har alle de udfordrende sider af energien, men blot nogle af dem 🙂 Skulle man have et tal/energi for hver udfordring, ville der være uendeligt mange tal at holde styr på.

Trang til at dulme mig havde jeg også, for mig var det mest via cigaretter.

Og så betød 11/2 for mig også, at jeg følte mig hamrende usikker i sociale sammenhænge, og ikke kunne lide at sige noget. Medmindre jeg følte mig tryg, hvilket jeg sjældent gjorde i gruppe sammenhænge. To og to har jeg altid haft det lettest med, og her er jeg den bedste version af mig selv.

Potentialet i 11/2

11/2 er en nuance af 2-tallet, Månens tal, som står for det følsomme, det empatiske, det medfølende og det blødeste af det bløde. Er du repræsenteret af 11/2 er du derfor medgørlig, blid og let påvirkelig, samtidig med at du også er livsnyder og til fest og farver.

Du er derudover kreativ, passioneret og fantasifuld, og med denne energi bevarer du normalt en ‘barnlig’ charme over dig gennem hele livet (noget jeg i høj grad elsker mænd med denne energi for).

Da du er påvirket af månens forskellige faser kan du af samme grund skifte humør og sindsstemning meget hurtigt.

Ideer vælter ind, og du er god til at forberede dig. Du kan dog mangle noget struktur, og har en tendens til ikke at gøre projekter færdige.

Ligeledes kan du have det stramt med livets mere kedelige pligter og rutiner. Derfor vil du formentlig ikke trives i et meget rutinepræget job, der handler om tørre tal eller lignende.

En af dine forcer er derudover, at du har nemt ved at sætte dig i andres situation, og mærke deres følelser og sindsstemninger, og det gør dig derfor dygtig indenfor erhverv, hvor man skal lytte, rådgive, vise omsorg eller omgås mennesker helt tæt på – fx indenfor terapi eller som ansat indenfor sygehusvæsenet.

Mænd repræsenteret af 11/2 kan dog også virke hårde, da de forsøger at skjule deres bløde og sårbare side.

Øvrige karakteristika ved 11/2

Nedenstående karaktertræk vil du kunne genkende, hvis du har 11/2 med dig!

 • sætter andre før sig selv
 • usikkerhed
 • andre overskrider ens grænser
 • indre tomhedsfølelse
 • skuffelser
 • kan ikke sige fra
 • bange for at være sig selv
 • bekymrer sig meget
 • frygt for at andre ikke kan lide en
 • ubeslutsom
 • oversensitiv
 • nærtagende
 • undertrykker/siger ikke sin mening
 • mindreværdskompleks
 • får sjældent hvad du virkelig vil have
 • tiltrækker energivampyrer
 • lavt energiniveau
 • lavt selvværd
 • søger anerkendelse fra andre
 • overaktivt sind

Bedste eksempel på 11/2 

Min tidligere samlever, som røg meget og også havde et alkohol problem. Men dog kunne passe et arbejde alligevel.

Han havde – helt klassisk for 11/2 – ufattelig svært ved at sige fra, og når han så endelig fik sagt fra, så var det nærmest et vulkanudbrud… 😱

Søvnproblemer var også et issue, og jobbet stressede ham meget. Disse ‘symptomer’ på 11/2 er nogle af dem, jeg hører allermest om, og helt almindeligt forekommende for dig, der er repræsenteret med denne energi.

Tjek selv om du har 11/2 med dig her!

Læs mere om numerologi her!

Er du selv interesseret i at lære numerologi, så anbefaler jeg et kursus hos August Darius Danielsson. Det kræver at du kan engelsk på et rimeligt niveau. Læs mere her!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.