Numerologi: 18/9, en hård og konfliktskabende energi, som alle med navnet Bernt, Stine, Ditte, Frank, Lene og John har med sig

Samtidig er denne energi også meget udbredt

18/9 energien som jeg taler om, vil jeg skønne at omkring 35 % af befolkningen bærer via enten deres navn eller fødselsdato.

Talvibrationen 18/9 er en energi, der giver en udpræget tendens til at arbejde for hårdt, og samtidig sørger energien også for, at man tiltrækker en hel del uretfærdighed i sit liv. Den indeholder dog også noget godt, det gør alle talvibrationer næsten, men 18/9 er på mange måder kedelig at have i sit navn eller fødselsdato, da det er et tal for frustrationer og ophobede følelser, og også et tal for at have en knoklende tilgang til livet.

18/9 kan ligesom talværdien 16/7 medføre, at man lukker ned for at mærke sig selv, og derfor har man også en tendens til fysisk og psykisk at køre sig selv for hårdt.

Forsvarsmekanismer med 18/9

 1. Undertrykke vrede, for så at eksplodere
 2. Mangle empati
 3. Tendens til at arbejde for hårdt
 4. Fanatisme fx ved at overtræne i sport
 5. Være enormt kritisk overfor sig selv og andre
 6. Egenrådighed
 7. Hang til kontrol og dominans
 8. Sige meget hårdt fra
 9. Fortrængninger
 10. Overhøre kroppens signaler
 11. Lægge stort pres på andre

18/9 energien havde jeg selv i mit gamle fornavn Lili, og jeg kan nikke ja til flere af ovenstående punkter, blandt andet punkt 1, 5, 6, 7, 8, 9 og 11. Det er dog meget forskelligt, hvor hårdt ramt man er af 18/9 energien, da det kommer an på ens øvrige talværdier i numeroskopet.

Jeg er så en af dem, der også har 18/9 i min fødselsdato, så 18/9 energien forsvinder aldrig fra mig, men den kommer til at blive mere og mere positiv rent energetisk set på grund af mit navneskift 🙂

Fra min tidligere arbejdsplads husker jeg, at jeg ofte sagde ret hårdt fra. Blandt andet smed jeg nærmest en kontorchef ud af mit kontor, og der har været andre lignende episoder.

Jeg var dybt frustreret og følte, at livet nærmest kun handlede om arbejde, arbejde, arbejde. Intet kom med lethed, som er et andet karakteristika ved 18/9, og mine frustrationer var kæmpe store i en lang årrække.

Potentialet i 18/9

18/9 er en nuance af 9 tallet, der repræsenterer maskulinitet, lederskab, autoritet, materialisme, ærlighed, indre styrke, vedholdenhed, gennemslagskraft og ikke mindst retfærdighedssans.

Er du repræsenteret med 18/9, er du derfor også en meget ressourcestærk person, der både er hårdtarbejdende, stræbsom, ambitiøs og handlekraftig. Din retfærdighedssans er stor, også på andres vegne.

Du følger dine principper, og kæmper for det, du tror på med stor målrettethed.

Egenskaber som også kendetegner den fødte leder, der formår at skære igennem og få tingene, som de vil have det. 18/9 ses derfor ofte hos ledere.

Derudover er du altid i gang med noget, og du hader at spilde din tid med at slappe af og lave ingenting. Du kan derfor komme til at køre dig selv for hårdt, og du skal være opmærksom på at holde pauser ind imellem for at lade op og for at undgå at knække med stress.

Du elsker at finde fejl, (fx ved at læse korrektur), og har nok en tendens til at fokusere mere på det, der ikke fungerer, end det, der gør. Din utilfredshed er faktisk temmelig sikkert din største drivkraft.

Du fejer ikke tingene ind under gulvtæppet, og du siger normalt, hvad du mener. Det kan altså godt give dig nogle konflikter… Også med dine allernærmeste.

Talværdien 18/9 har derudover et dybereliggende spirituelt potentiale, så det ville være godt at have mere fokus på dette, herunder at lytte til og stole på din intuition, som aldrig tager fejl.

Nøgleord for 18/9

Nedenstående karaktertræk vil du kunne genkende, hvis du har 18/9 med dig!

 • hård udadtil
 • bange for at vise følelser af frygt for at virke svag eller sårbar
 • stolthed, som igen er et aspekt af at være bange for at vise følelser
 • indestængt vrede
 • hævngerrig
 • konflikter
 • aggressiv i konkurrencer
 • kontant og direkte
 • dominerende
 • aggressioner
 • diktatorisk
 • selvretfærdig
 • egenrådig
 • kontrollerende
 • dømmende
 • statusfikseret

Bedste eksempel på 18/9

Ja, det er så mig selv. Jeg er pænt repræsenteret med 18/9 energi via min fødselsdato, så jeg slipper aldrig af med 18/9 energien. Jeg genkender virkelig mange af de negative karakteristika fra 18/9, som dog gradvist bliver nedtonet nu i forbindelse med mit navneskift.

Det værste ved denne energi er, at du tiltrækker uretfærdighed, hvilket jeg har følt på egen krop mange gange.

Fx ved at en af mine kolleger engang lagde en bunke papirer, som hun lige havde hentet fra printeren, ovenpå mine papirer! For så at tage hele bunken med, og hvem blev så beskyldt for ikke at kunne finde sine papirer og have uorden i sine ting??

Det er blot en ud af mange episoder. Jeg har oplevet det, der var langt værre, og ser frem til at slippe af med de negative sider af 18/9.

Forøvrigt så vil jeg da lige slutte af med at fortælle, at millionærer og massemordere normalt er stærkt repræsenteret af 18/9 energi:

 • Millionærer (på grund af den knokle energi, der ligger i 18/9)
 • Massemordere (på grund af den stærke ophobning af aggressioner og frustrationer)

Numeroskopets sammensætning af tallene indbyrdes, er afgørende for udfaldet.

Jeg ved ikke, hvilken kategori jeg kan nå at havne i.. 😂😂😂

Læs mere om numerologi her!

Tjek selv om du har 18/9 med dig her!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.