Ugens 10 ‘højdepunkter’

 1. Drømte jeg var nøgen i et supermarked, hvor det vrimlede med flyvende insekter!!??…. Hvorfor var det ikke lækre fyre??? 👍👍👍
 2. Ja, så har jeg også set Toscana med Anders Mattesen. Vil nok ikke se den 5 gange som min svigerinde, for så skulle hovedpersonen 100% have lignet Jude Law eller noget i den stil….
 3. Blev drivvåd i tirsdags under min cykeltur til arbejdet. Brugte min tidligere kollega Kittes tørre-trick, som går ud på at stoppe køkkenrulle ned i bukserne og vikle det om lårene. Jeg må sige, at hendes gamle husråd virkede fortrinligt, for efter et par timer var køkkenrullen så tør, at den ‘bevægede sig ud’ på gulvet til stor fornøjelse for en mandlig kollega 😂😂😂
 4. Spiste på Stick’n’Sushi sammen med en kollega, der nægtede at bruge toilettet, fordi jeg sagde at toiletdøren bandt og håndvaskene stod uden for toiletterne… Det var åbenbart så afskrækkende, at kollegaen hellere ville holde sig… Folk er sgu mærkelige…
 5. Opdagede i nat en kæmpe sølvfisk, som blev smadret til plukfisk… Sølvfiskens familie har sin daglige laden og gøren i vaskekælderen, og nogle af familiemedlemmerne bliver derfor ufrivilligt slæbt med op i lejligheden, når vi henter vores vasketøj, æv…. Har hørt at nogle veganere lader dem vimse rundt om fødderne, når de er ude på badeværelset – det kommer IKKE til at ske her 😱
 6. Solnedgang over Vejby

  Deltog i fotokonkurrence i går med manden og svigerfamilien. Vinderbilledet ser du her. Tillykke til manden, der vandt….

 7. Får dagligt spam mails om at optage lån. Egentlig en sand fryd, da jeg nu endelig har styr på pengene og tillige har en opsparing. Min far sagde altid (i stangvissen tilstand), at når han døde, blev der ikke én krone til nogen af os børn. Han tog fejl, vi fik over 10.000,- kr. hver.
  Men selv har jeg det lidt ala min far også sådan, at tænk nu hvis man blev kørt ned af fx en damptromle, og så havde en masse penge på kontoen… 😈
 8. Mit pendul kan bruges til rigtig meget, lige fra hvilke vitamintilskud, du bør tage til hvornår det er mest optimalt for dig at have sex (med det mener jeg naturligvis, hvornår du får den bedste orgasme). Og ja, det VIRKER indtil videre. Mit erfaringsgrundlag er dog ikke så stort endnu, men det kommer… 😄
 9. Yeah, Stranger Things kører igen…
 10. Stiller mig åbenbart altid i den længste kø – har nu fået det gode råd at vælge køen med få kunder med mange varer end mange kunder med få varer. Tjek det af 💪

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.