Så er der opskrifter på iste, anbefalet af Te-Salonen

ice-teaTe-Salonen (min månedlige televerandør) har sendt et nyhedsbrev ud med opskrifter på iste.

Og jeg synes, at de ser så gode ud, at jeg vil dele dem her 😉

Jeg har ikke selv prøvet dem endnu, men når jeg gør, kommer du til at høre om det.

Hvis du vil læse om den seneste te fra Te-Salonen, deriblandt min vurdering, så klik her.

Nu til iste nr. 1, som er den nemmeste og hurtigste at lave, og jeg regner med allerede at afprøve den her i weekenden.

Du kan også øve dig på at lave den perfekte iste, så du har den klar til den næste lune sommerdag, som forhåbentlig snart rammer lille Danmark igen.

Det har jeg i al fald tænkt mig ♥

Iste nr. 1 med lime

Jeg anbefaler, at du prøver med en Earl Grey te her. Ellers din yndlingste.

  • Start med at brygge teen som det første og lad den trække i 5 – 7 minutter, så den får masser af smag.
  • Fyld et glas med isterninger og et par friske limeskiver, pres gerne lidt af saften udover isterningerne.
  • Hæld derefter den færdigbryggede te i glasset, så den varme te får et kulde chok.
  • Tilsæt evt. noget sukker eller honning, rør rundt og server!


Iste nr. 2 med friske ferskner

ice-tea-peachesHer ville en lækker hvid te gøre sig godt. Eller din yndlingste.

  • Start med at brygge teen som det første og lad den trække i 5 – 7 minutter, så den får masser af smag.
  • Lad den friskbryggede te køle lidt, hvorefter du tilsætter saft fra en presset citron – smag til, så du rammer den rette mængde.
  • Tilsæt friske mynteblade og lad teen trække lidt mere, stil den i køleskabet imens, du laver ferskernerne.
  • Imens skærer du ferskner ud (antal afhænger af, hvor stor en portion, du laver). Fjern sten og put fersknerne i en blender og tilsat 100-200 ml. kold vand og blend til en cremet masse. Sigt derefter massen for at fjerne frugtkødet.
  • Tag den færdigbryggede te ud af køleskabet, hæld den sammen med fersken-blandingen og brug et piskeris til at røre det hele godt sammen.
  • Herefter kan du servere isteen i glas med masser af knuste isterninger.


Iste nr. 3 med citron, mynte og jordbær

green-ice-teaTænker grøn te her, en sencha te for eksempel. Eller din yndlingste.

  • Start med at brygge teen som det første og lad den trække i 5 – 7 minutter, så den får masser af smag.
  • Pres saften af en 1/2 citron ud i et glas med knuste isterninger
  • Tilsæt herefter en masse, friske mynteblade, nogle jordbær og en smule honning
  • Hæld derefter den varme te i glasset med isterninger, mynteblade, jordbær og honning.
  • Rør rundt og server med en frisk skive citron på glasset.

God fornøjelse med det.

Jeg håber, at du finder din favorit iste ♥

Posted in

Efterlad en kommentar