Yaneeda.com får ugens kys – og du får fire råd til, hvordan du øger dit held ifølge forskningen

Jeg fik 33 mails den mandag

Og den mest interessante var fra Kenneth, Yaneeda rejsebureau. I emnefeltet stod:

– Konkurrence med Yaneeda.com.

Og videre i den nu åbne mail:

“Du har deltaget i vores konkurrence om et par Salomon sko ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i samarbejde med Eventyrsport.

TILLYKKE, det viste sig, at du var den heldige vinder!” 😉

Først troede jeg, at det var spam eller en joke, for jeg har glemt alt om, at jeg deltog i en konkurrence på facebook. Men jeg kan nu endeligt konstatere, at den er god nok!

Gevinsten kom i forgårs, og skoene passer perfekt! Tak 😀

Om mine ‘sponsorer’

Eventyrsport.dk har al udstyret til dig, der vil på aktiv ferie, og Yaneeda.com tilbyder lige præcis den slags ture, foruden yogature til Bali, jungle- og strandferier + meget mere.

Yaneedas speciale er rejser udenfor Europa til eksotiske destinationer, og et hurtigt blik på priserne, afslører at Yaneeda ikke overdriver, når de med egne ord fortæller, at de er op til 30 % billigere end konkurrenterne på grund af deres samarbejde med lokale rejseagenter.

Peru, Yaneeda.com

Jeg har luret i Yaneedas kæmpe udbud af rejser, og fundet denne to-dages tur til Peru (som du naturligvis kan forlænge)! Du kravler 400 meter lodret op af en bjergklippe via ståltrin, og overnatter på Skylodget, der sidder i bjergsiden (klik på billedet og forstør). Her får du en nat under stjernehimlen, hvor du kan nyde et glas vin, mens solen går ned, og udsigten over “Sacred Valley” bliver skiftet ud med den mest fantastiske nattehimmel. Wauw 😀 lige noget for mig.

Desværre siger Kenneth fra Yaneeda, at han ikke kan sponsorere en tur til mig 😉 Andre der kan? Skriv til mig!

Se meget mere her!

Vinder du aldrig noget?

Eller er hele tiden uheldig? Havner altid i den langsommeste kø? Slår aldrig en sekser? Kysser flere frøer end gennemsnittet?

Du er ikke den eneste… Men ifølge forskningen, kan du faktisk selv gøre noget aktivt for at ’tiltrække’ mere held.

I sin bog om forskningsprojektet, The Luck Factor, har den britiske professor i psykologi Richard Wiseman tegnet en psykologisk profil af det heldige menneske. Han mener, at alle med en målrettet indsats kan leve et liv i medgang ved at dyrke fire grundregler.

De fire grundregler er:

 • Held følger den opmærksomme
  (Heldige mennesker bemærker og reagerer på de muligheder, der er. Deres udgangspunkt er ikke anderledes end dit og mit, men de er mere opmærksomme på at udnytte forskellige muligheder.)
 • Held hænger sammen med intuition
  (Heldige mennesker lytter meget til deres intuition i alle sammenhænge. Derudover mediterer de, hvilket styrker de intuitive evner, men også bidrager til at tømme hovedet for tanker og give ro.)
 • Held følger dem, som forventer et godt liv
  (Heldige mennesker forventer et godt liv, og som du måske (ikke) ved, får vi ikke hvad vi fortjener, men hvad vi forventer. Det bliver derfor en selvopfyldende profeti. Spreder du glæde og godt humør, får du også det bedste frem i andre mennesker.)
 • Held i uheld
  (Ingen slipper for uheld, men heldige mennesker hæfter sig ikke ved det, og tænker i stedet, at det da kunne have været meget værre.)

Illustreret Videnskab, nr. 14/2003

Du finder linket til hele rapporten fra Illustreret Videnskab her.

Nederst i artiklen fra Illustreret Videnskab skal du klikke på: mere om held her, og du får adgang til den spændende artikel. Den er værd at læse, og du vil erfare, at de forsøg Richard Wiseman har foretaget, er meget afslørende og et godt bevis på, at de fire grundregler ikke er det rene volapyk.

Er du spirituel?

Det er jeg og jeg må indrømme, at jeg er så ‘spirituel’ at jeg ikke tror, at det er helt tilfældigt, at netop jeg blev vinderen af et par trekking sko.

Min familie, venner og bekendte har i flere år, hørt mig tale stolpe op og stolpe ned om en vandrertur, og vi var tæt på at komme afsted forrige år. Men dem jeg havde en aftale med, faldt fra – en for en…

Nu er jeg så langt, at jeg har et par gode travesko.

Mon ikke resten også falder ned i min turban 😀

Test dig selv her: Er du spirituel?

 

Posted in

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.